Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

tisdag 20 januari 2009

Låt oss alla s(Kalla) Kalla, Kalla!

Kalla var värd att vinna Jerringpriset i det bleka 2008. Hon är en profil som påminner om en Stenmark som inte var så talför heller. Man kan inte beskylla hennes tal för långt och segt... Svenskar har en liten nobless för det ödmjuka, lite kärva, den som inte förhäver sig och gärna spelar lite med ögonen. Det gör att Kalla är en perfekt kandidat när det gäller att vinna sådana här priser. Hennes idrottprestation var det största inom hennes disciplin, men i jämförelse med tex OS var det inte mycket. Tänk på att många av de bästa var faktiskt inte med när det gällde. Marit Bröjgen bröt, flera av de norska tjejerna hoppade faktiskt av, en del var avhängda så det var anledningen. Men det gäller kanske att se att det var GENOMBROTTET som gav henne Jerringpriset mer än prestationen.

Hon var inte värd årets prestation, det var troligtvis Emma Johansson. Svensk cykelsport har inte precis rosat marknaden... Henns små egenheter är också värd ett litet kapitel. Hon kissar efter minutvisaren. Hon tvättar sig exakt sex gånger i kallt vatten varje kväll...

Däremot sköttes inte utdelningen av Jerringpriset på något bra sätt, när Gunde Svan kom fram då var det redan avgjort. Då visste man att Kalla skulle vinna. Gunde kanske fick ståpäls men jag blev besviken över att de avslöjade resultatet genom att låta en skidåkare dela ut priset. Likadant var det när Emma Johansson fick priset av Elisbeth Höglund. Det var så lätt att veta vem som skulle få priset, det är inte roligt.

Men den stora skrällen under kvällen var att Zlatan bara blev sjua...

Gula tänder? - Vi har lösningen!

Kalla hade visst en plan för om Settman skulle ge henne en puss igen. Förra årets pusschock gav ju vissa negativa påföljder i form av en förkylning (även om det troligtvis var omgivningen i Globen som gav henne alla bacillerna mer en Peter Settman). Ducka under bordet var visst hennes lösning på en eventuell pusschock... Däremot gjorde hon helt rätt i att lämna galan så fort som möjligt för att koncentrera sig på VM istället.


Övervikt ? Vi söker 20 personer som vill tappa all sin övervikt.


Men Robert Karlsson, "Rolf-Göran Blomkvist och han cyklisten vad han nu heter", det var inget bra sätt att ha koll på sina idrottskonkurrenter...


Budson - Öresauktioner och Lägsta budet auktioner


Kvällens store segrare var dock inte i Sverige utan i Italien. Zlatan tog storslam på Italiens stora tv-sända fotbollsgala igår.Årets spelare, årets utländska spelare och årets mål i serie A – alla priser gick till Zlatan. Det är spelarna själva som jag spelar med och mot varje vecka som röstat fram mig. Det känns stort. Jag blir hedrad och stolt, säger Zlatan, till Sportbladet.

Zlatans storhet i Italien är omvittnad och även bekräftad. Tre stora priser är mäktigt. Det är bara lyfta på hatten för Zlatan och numera får man kalla Italien för Zlatanland...


Skydda din privatekonomi mot arbetslöshet!


Han har bestämt sig för att nobba Manchester Citys superbud. Det säger Milans ägare Silvio Berlusconi på måndagskvällen. För Kaka är pengar inte allt, säger Berlusconi enligt AP.

Jag lyfte fram Kaká i samma grupp som spelare som Totti, Del Piero och Raul. Spelare som spelar med hjärtat och inte enbart för pengarna. Hela tiden som jag har följt Kaká så har jag respekterat han för hans personlighet. En fotbollsspelare som inte gör som alla andra. Dörför kände jag mig sviken när ryktet om Kakás flytt till Manchester City var mer eller mindre bekräftad.

Nu är jag mycket glad över att jag inte missbedömt hans personlighet och känner mig nöjd över att han nobbade budet från City. Inte för att Milan är en sådan fantastisk klubb, utan mer därför att han han inte styrs av pengarna...


Vill du ha gratis biobiljetter?


Mästarklubben i damfotboll, Umeå IK, har en akut brist på likvida medel. Bland annat har klubben en obetald skuld till ett hotell på över 200 000 kronor. Vi har det jobbigt rent likviditetsmässigt, sett över hela året kommer vi att klara oss bra, säger ordförande Lennart Renmark till Västerbottens-Kuriren. Penningbristen gör dock att klubben tvingas skjuta fram skulder och inte vågar ta några risker med dyra värvningar. Skälen till UIK:s tomma plånbok är dels det nybyggda klubbhuset, som klubben på grund av bankkrisen inte beviljats lån till, dels att intäkterna för året inte kommer in förrän närmare säsongsstart. Umeå hoppas komma tillrätta med de likvida problemen under de närmaste månaderna.

Är detta början till slutet för Sveriges bästa damlag? Först Marta och sedan det här?

Se Dagens Spel av mig

Läs Dagens Inlägg:

Kursrusaren...
Rika män ger fler orgasmer...
Låt oss alla s(Kalla) Kalla, Kalla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!