Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

lördag 17 januari 2009

Dina höftrörelser, det är bara åååhh...

Henrik Lundqvist och de andra New York Rangers-hjältarna firade säsongens skönaste seger i natt. Trots att matchen inte alls var särskilt smutsig åkte gästerna på elva utvisningar, plus en misconduct – och så många av dem föll inom sådan tidsram att de tvingades brotta sig igenom 3-mot-5-underlägen vid hela fem tillfällen... Domarinsatsen var katastrofal, men vi tog en riktigt skön krigarseger, säger Henrik Lundqvist till Sportbladet.

Henrik verkar ha kommit ur den svacka som han hade ett tag här i vinter. Det är något som Rangers är glad för, för utan en Henke i form är laget chanslöst. Rangers är ett av de lagen i NHL som är mest beroende av en målvakt i toppslag.

Klicka här om du vill gå ner i vikt!

Magnus Samuelsson höftrörelser fick juryns Tony Irving att falla pladask i Lets Dance. Det är otroligt att en man som är så stel och muskulös kan röra sig på det sättet. Det är bara ”åååhh”.

Tony Irving tände till över Magnus Samuelssons höftrörelser och visst det var imonernade att se att han kund vara så smidig i kroppens mellandel. Tyvärr hängde dock inte övriga kroppen med... Magnus chanser att vinna Lets Dance måste anses mycket små men samtidigt ligger han inte i läge för att bli utröstad. Än så länge ska det inte vara någon fara på taket. Däremot kan nog George Scott, efter Lindas uttåg, få packa trunken efter nästa veckas dans. Boxare och dans verkar inte passa så bra ihop, tänk Paolo Roberto och Lets Dance... Oddsen för att George Scott ska bli utröstad faller nog drastiskt till nästa vecka. Hitta de bästa oddsen

Kitty Jutbring verkar däremot sitta säkert, det finns ju en Facebookgrupp som stöttar Kitty, varför är ju obegripligt men det gör att hon kommer att sitta säkert ett bra tag till, ända tills de bästa är kvar. Så det är inte läge att satsa några pengar på hennes uttågande ur programmet på ett bra tag. Gubbarna Carl-Jan och Aro är inte bra men de har en glimt i ögat som många av de bättre dansarna inte har. Men det kommer inte dröja många program innan de är i farozonen för en utröstning, men än så länge kan n hålla inne pengarna för dem, satsa dom på stackars Scotts...inte dansbandet utan George Scott...

Gula tänder? - Vi har lösningen!

Det blev ett kontroversiellt mål som avgjorde matchen mellan Columbus Blue Jackets och New Jersey Devils. Vid ställningen 1-1 drygt elva minuter in på den tredje perioden höll sig New Jerseys John Madden framme och stötte in pucken från nära håll. Problemet var bara att målburen var ur position. Domaren Don Koharski signalerade för mål och efter samtal med videodomarna i Toronto fick det domslutet stå sig. Jag har sett reprisen och målet var ur position och Methot (Columbus-spelaren) knuffades in i buren av (New Jerseys Jamie) Langenbrunner, sa en besviken Ken Hitchcock, tränare för Columbus, till AP.

Inte ens med centrala videodomare undkommer man kontroversiella domslut, det visa matchen mellan CBJ och NJD. Det är ingen garanti att en central enhet lyckas skippa "rätt". Det uppkommer alltid situationer som måste tolkas och bedömas och där är det inte säkert att en central videodomarenhet är den bästa. Vore inte det bästa att matchdomaren fick se videosnuttarna och sedan bedöma, det måste ju vara den billigaste och smidigaste lösningen.

Budson - Öresauktioner och Lägsta budet auktioner

Det blev en skön debut i Heerenveen för Viktor Elm på fredagskvällen. Hans Heerenveen vann hemma mot Feyenoord med 3-1 och därmed fick Elm lite revansch på Feyenoord som sparkade ut Elm och hans Kalmar ur Uefacupen i höstas. Elm spelade hela matchen och gjorde en stark insats i andra halvlek med ett par skott på mål men kom inte med i målprotokollet.Läs Dagens Inlägg:

Skandal, enbart skandal!
Mygel som låg bakom
Ni har ingen chans
Metallica + Guns N Roses på samma hotell - grattis...
Trotsig korkad junis...
Homorykten knäckte honom?
Krossad av takboxens katapult?
Struntpratslistan har blivit lång...
Dina höftrörelser, det är bara åååhh...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!