Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

torsdag 15 januari 2009

Probably the best beer in the world...

Merrill Lynch har höjt sin rekommendation för Assa Abloy till köp från tidigare neutral. Det skriver Bloomberg News. Låsjätten Assa Abloy utökar sitt sparprogram och ska skära bort 1 800 anställda, 600 fler än vad som tidigare sagts. Programmet beräknas kosta 1 180 miljoner kronor att genomföra, en ökning med 380 miljoner kronor jämfört med tidigare besked. Vi har ännu inte identifierat vilka länder som berörs, men vi kan naturligtvis inte utesluta att Sverige berörs, säger Assa Abloys vd Johan Molin. Neddragningen är en följd av en genomgång av Assa Abloys produktionsstruktur i högkostnadsländer. Totalt ska ett 40-tal sparprojekt genomföras som berör samtliga divisioner i koncernen. Programmet innebär att 15 produktionsanläggningar ska stängas och att de kvarvarande anläggningarna i högkostnadsländer ställs om till slutmontering.

Vill du ha gratis biobiljetter?

"Probably the best beer in the world" - Carlsberg sparar. I Danmark har förhandlingar inletts med facken om en minskning av antalet anställda med 150 personer. I Baltikum ska personalstyrkan minskas med 124 anställda, utöver de 80 som fick gå i november. I Norge har dotterbolaget Ringnes vidtagit en rad initiativ som innebär "markanta reduktioner av bemanningen och omkostnaderna", skriver Carlsberg i ett pressmeddelande.

Övervikt ? Vi söker 20 personer som vill tappa all sin övervikt.

Statens budgetunderskott blir större än väntat. Därför skriver Riksgäldens upp prognosen för hur mycket staten behöver låna de närmaste två åren. Den nya bedömningen innebär budgetunderskott i storleksordningen 90 miljarder kronor i år och 65 miljarder kronor nästa år, enligt ett pressmeddelande. "Men vi bedömer att utvecklingen den senaste tiden varit så exceptionell att vi bör ge en indikation om hur vi nu bedömer upplåningsbehovet för 2009 och 2010", skriver myndigheten.

Gamblingonline.se - Svensk spel guide till internets bästa hasardspel

Stenbecksfärens kundtjänstbolag Transcom byter vd. Keith Russel lämnar bolaget efter sex år på vd-posten och ersätts av Pablo Sanchez-Lozano. Sanchez-Lozano kommer närmast från en chefsposition på datorjätten Hewlett Packard, där han arbetat i 17 år, enligt ett pressmeddelande från Transcom.

Spela Bingo - $5 Gratis utan insättning!

Applechefen Steve Jobs meddelar att han tar sjukledigt. Beskedet nådde Apples anställda på onsdagen, rapporterar Computer Sweden. På onsdagen skickade Jobs ett mejl till alla anställda på Apple med beskedet att han tar ett halvårs sjukledigt på grund av sviktande hälsa. Under Steve Jobs frånvaro tar Tim Cook, Apples operative chef, över rodret. Men Jobs kommer fortfarande att vara involverad i större beslut, uppger Apples taleskvinna Katie Cotton för IDG News.

Budson - Öresauktioner och Lägsta budet auktioner

Chelsea var illa ute i FA-cupens tredje omgång borta mot division 3-laget Southend. Hemmalaget tog ledningen efter en kvart och såg ut att vara på väg mot en dunderskräll. Eftersom Chelsea vid senaste hemmamatchen släppte till 1-1 mot Southend på övertid fick Londonlaget bege sig till ett kokande Roots Hall i Southend för att ta sig vidare. Scolari ställde upp med bästa tänkbara lag, förutom Didier Drogba och Deco som lämnats hemma. Och Chelsea fick en mardrömsstart. Hemmalaget tog ledningen på hörna sedan Adam Barrett ostört hoppade upp och pricknickade in 1-0 efter en kvart. Men efter den fina inledning tog Chelsea över fullständigt och kunde vända matchen i andra halvlek. Chelsea är därmed klart för den tredje omgången av FA-cupen, vilket är tolfte året i rad som Londonklubben tagit sig så långt i cupen.

Axier.se - Aktietips som fungerar i både upp- och nedgång på börsen. Sedan 2001 har vi varit aktiva i börsens alla faser och lyckats leverera kloka råd till våra kunder. Bli kund du med. Gratis nyhetsbrev, testa idag


VA har hittat två köpvärda aktier. Teknikkonsultbolaget Ångpanneföreningen liksom Unibet och Teliasonera gått starkt under julhelgen. Det är företag som anses som mindre riskfyllda än det genomsnittliga bolaget eftersom samtliga tre har starka balansräkningar och liten eller ingen inriktning mot den konjunkturkänsliga industrin.Äntligen lyckades jag vinna, det har varit riktigt dåligt under 2009, vi får hoppas att det var vändningen. Nu ska klättringen uppåt börja...Hitta de hetaste spelobjekten

Idag är det lite klurigt inga klockrena spel. Det är väldigt öppet i coh med att ishockeyn hela tiden bjuder på överraskningar. Skellefteå borde vinna men det är alldeles för osäkert med tanke på hur de har spelat på senaste tiden. Jag vill jättegärna spela på dom, hjärtat säger det men hjärnan säger nej. Färjestad är ju favorit men jag vet inte, det är så mycket upp och ned i elitserien...

Vancouver har haft det tungt sedan Sudden anslöt och suktar efter en seger. Det bästa sättet att stilla hungern är genom att vinna mot Phoenix. I år är Gretzkys lag mycket bättre än förra året så det är inte längre lika självklart att man kan hämta hem tre poäng mot Phoenix, men jag tror att hunger och motivation avgör det här mötet till svenskgängets fördel. Spela Live på Hockey - Klicka här!

Luleå och Timrå möts igen och mötena mellan dem har slutat med hemmaseger. Den här gången kan dock mönstret brytas, Timrå har haft en bra trend och Luleå hade nedåtgående innan mötet med Frölunda. Timrå kan vara ett roligt alternativ för chansspel till 3,10. Öka matchspänningen - Spela på Liveodds hos Betway!

Modo har visat en riktigt bra form på slutet. Brynäs blandar mycket mer nu än förut, främst att det är svårt att behålla formtoppar under längre tid. Det gäller främst Makström som inte alls är lika bra nu som i början av säsongen.

Spela på Unibet och få 1000 Kr i bonus!


Det blir en dubbel med Vancouver och Modo, det passar bra med tanke på Sedinarna...

105 MODO Hockey - Brynäs IF - 1 - 1,70
120 Vancouver - Phoenix Coyotes - 1 - 1,75
--------------------------------------------------
Dubbel summa odds 2,98 x 100 = ev vinst 2,98 x 100 = 298


Saldo efter dagens spel: 304

Jämför spelbolagen på nätet

Se Dagens Spel av mig

Läsa Dagens Inlägg:

Tvillingknocken
Skitdålig kvalité
Skandalen är ett faktum
Förkrossande siffror
Vinstras - men ändå bättre än väntat...
Vem vinner? Vem försvinner?
Skottsäkert
Probably the best beer in the world...
Google behöver mer googling...
Ras och åter ras...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!