Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

onsdag 7 januari 2009

Fotbollsmassakern

Enligt Handelsbankens uppskattning har Riksbanken gått miste om cirka 600 miljoner kronor på sin försäljning av guldreserven. Priset på guld steg med 33 procent under 2008, från 5 234 till 6 947 kronor per ounce. Riksbanken sålde däremot sju procent av guldreserven redan innan årsskiftet. Ett beslut som enligt en uppskattning av Handelsbankens råvarumäkleri har minskat Riksbankens förtjänst med 594 miljoner kronor.

Mobispines styrelse har ett tydligt mål om positivt kassaflöde för Q2 2009 och helåret 2009. För att säkerställa detta genomför bolaget ett kostnadsreduceringsprogram.

På lördag startar Serie A om efter juluppehållet när Inter möter Cagliari. På onsdagen laddade Zlatan Ibrahimovic och hans lagkamrater för matchen. Med basket, skriver Sportbladet. På grund av ett snöfall över Milano tvingade José Mourinho, som förbereder sitt Inter inför omstarten av den italienska ligan på lördag, att flytta träningen inomhus. Förutom individuell träning fick spelarna lira lite basket. Samtidigt passade presidenten Massimo Moratti på att dementera ryktena om att Antonio Cassano är på väg in – och att brassen Adriano är på väg bort.

Matchen mellan Recreativo Linense och Saladillo Algesiras spårade ur. Precis som domaren Jose Manuel Barro Escandón. Efter ett jättebråk visade han ut 19 spelare, enligt Sportbladet. Upprinnelsen till Escandóns orgie i röda kort var en utvisning i början av andra halvlek i mötet mellan Recreativo och Saladillo i Cadiz regionala förstaliga. Utvisningen skapade ett jättebråk med flera inblandade spelare. Även publiken lade sig i och flera supportrar stormade planen. Domaren bröt matchen och flydde in i omklädningsrummet. När han senare lämnade in matchrapporten hade han visat ut 19 spelare.

Dessa spelare hade kanske platsat i FC Bonecrushers. Läs om värstinglaget här.Läs Dagens Inlägg:

Skotten som dödade...
Har du något klös kvar, Tiger?
Fotbollsmassakern
Slut på det roliga...
Abramovitj - fattiglappen
Dubbelmoral eller?
Vadet: skotta rinken...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!