Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

onsdag 7 januari 2009

Vadet: skotta rinken...

Det mesta tyder på att Mats Sundin kommer att debutera för Vancouver natten mot torsdag svensk tid då laget möter Edmonton. Om jag inte känner mig sämre i morgon så tror jag det finns en god chans för att jag spelar, säger Mats Sundin till Vancouver Sun efter tisdagens sena träning. Alain Vigneault förväntas dock ge Sundins sparsamt med speltid mot Edmonton eftersom den 37-årige svensken inte spelat en match på nio månader. Vi har pratat om hur mycket istid han ska få och det verkar som om vi är överens, säger Vancouvers tränare enligt AP. Mats Sundin har på 1.305 NHL-matcher gjort 555 mål och 766 assists. Kommer han att debutera mot Edmonton? Vad ger det för odds? Hitta de bästa oddsen

Jag hoppas att Sudden är väl förberedd, det finns inget värre än "gamla" stjärnor som inte lever upp till sitt rykte pga av att de inte är väl förberedda. Renberg ser farligt nära att inte kunna leverera... Dock är det viktiga när slutspelet börjar, men just nu skulle Skellefteå behöve en bra back istället.

Bensinbolagen höjer drivmedelspriserna ytterligare sedan kriget i Gaza fått världsmarknadspriserna att stiga. En liter 95-oktanig bensin höjs med 30 öre till 10:59 kronor litern.


Nu har David Beckham, 33, debuterat för AC Milan. Stjärnan spelade en halvlek när Milan besegrade Hamburg med 4–3 efter straffläggning. Det kändes som att vara tillbaka i Manchester United, säger han.Investeringsbolaget Vostok Nafta gör en nyemission. Det blir årets första på Stockholmsbörsen. teckningskursen sätts till 12 kronor. På börsen i måndags var kursen 31 kronor. Vostok dyker på börsen. Intäkterna från nyemissionen kommer, enligt vad bolaget uppger i ett pressmeddelande, att användas för att betala av en del av Vostok Naftas skuld, samt för att investera i nya och existerande delar av bolagets portfölj.

Det är aldrig bra att inte göra offensiva satsningar vid en nyemission, att betala av lån genom nyemission är föga inovativt för några månader sedan. Idag är det lite annat när kapitalmarknaden ser ut som den gör. Det kan vara bra att betala av skulder, men samtidigt tyder det på att bolaget inte är i den bästa konditionen. Axier.se - Aktietips som fungerar i både upp- och nedgång på börsen. Sedan 2001 har vi varit aktiva i börsens alla faser och lyckats leverera kloka råd till våra kunder. Bli kund du med. Gratis nyhetsbrev, testa idag


Romastjärnan Francesco Totti, 32, är glad över Beckhams ankomst. I alla fall Victoria Beckhams... Jag gillar hans fru, säger Totti. Han är en ikon och jag är glad över att han valt vår liga, även om det bara är för en kort tid, säger Romas lagkapten till TG1.

"The Beckhamstory" goes on, jag är själv ingen beundrare av Beckham men han visar i varje fall oftast hjärta i sitt spel och en bra attityd samt är en engelsman som inte pimplar öl som saft. Ni kan läsa mitt inlägg om FC Bonecrushers i inlägget "Fimpade en cigarr i ögat på killen…"

Norges regering tänker i år använda betydligt mer av landets fonderade oljeinkomster för att dämpa finanskrisens verkningar på den norska ekonomin, meddelade statsminister Jens Stoltenberg i dag. Normalt sett har Norge en gräns vid fyra procent för hur många procent av avkastningen i den så kallade oljefonden som kan tillföras budgeten. Oljefonden etablerades 1990 och är världens största statliga investeringsfond. Fonden använder Norges olje- och gasinkomster till att investera i utländska aktier och obligationer och utgör en garant för norrmännens framtida pensioner.

Daniel Alfredsson blev också en förlorare när Sverige förlorade JVM-finalen mot Kanada. Han hade slagit vad med lagkompisen Shean Donovan om vilket lag som skulle vinna och Affe satsade på Sverige. Alfredsson och Donovan bor grannar utanför Ottawa och har varsin liten uterink för barnen. Nu får ”Alfie” skotta Donovans rink...

Svenske målvakten Jacob Markström kallas för ”filmare” i alla kanadensiska tidningar som är fyllda av guldreportage från JVM. Det får stå för dem i så fall. Alla såg ju vad som hände, säger Markström.

Det är tragiskt när pengar betyder så mycket att sista utvägen är självmord som för finansmannen Adolf Merckle. Vissa kan tycka att han "tog ansvar" genom sitt självmord, men istället skulle han gjort allt för att vända utvecklingen och kommit tillbaka.Charlie Davies vill lämna Hammarby. Den amerikanske succéanfallaren, som uppvaktas av europeiska klubbar, anser sig vara redo för en större liga. Jag känner att jag vill ta nästa steg i Europa, säger han. Om inget händer under januaris transferfönster kommer jag åka tillbaka till Hammarby och bara fortsätta som jag gjort. Det är en win-win-situation för mig men självklart vill jag ha en ny möjlighet.

Charlie Davies berättar också att han har stora problem med det skandinaviska klimatet – och den svenska uppbyggnadsträningen. När sommaren är över i Sverige, från sen september, är det som Nordpolen. Och vi har den längsta försäsongen i världen.

Varför drabbas fotbollsspelare så fort av hybris? När de gjort en bra säsong så är de Maradonas allihopa. OM han nu är så bra så borde han kunna visa det en säsong till och utvecklas mer. Trots allt har han ju haft det ganska kämpigt i Bajen.

Hammarbys nyförvärv Igor Armas rammades av en rattfyllerist i Moldavien. I nuläget är det oklart hur länge mittbacken blir borta från fotbollen. Han har hjärnskakning och en tå är bruten så han har haft änglavakt, säger klubbens informationschef Urban Rybrink. Han är gipsad och kommer inte att kunna använda foten på ett tag, vilken fot det är har jag ingen koll på. Vi vet inte riktigt när han kommer ner, nästa vecka förhoppningsvis. Men vi vill inte ta några risker, det är bättre att han får vila upp sig där hemma. Jag tror inte det är så roligt att packa när man har hjärnskakning heller, säger Urban Rybrink. Även Hammarbys andra mittbacksförvärv, nigerianske OS-silvermedaljören Monday James, kommer att missa försäsongsinledningen. Där är anledningen något mindre dramatisk. Det är lite visumstrul.

Astrazenecas amerikanska dotterbolag Medimmune har lämnat in en ansökan om godkännande i Europa för bolagets influensavaccin, som har produktnamnet Flumist i USA. Det framgår av ett pressmeddelande från Astrazeneca.

Usain Bolt funderar redan på följande siffror: 9,50–19,00–43,00. Men han får vänta ytterligare något år innan drömmen blir verklighet. Däremot slår den in 2009 – för Blanka Vlasic, enligt SvD. 9,50 på 100 meter, 19,00 på 200 meter och 43 sekunder blankt på 400 meter är faktiskt drömgränser som alla är inom räckhåll. För en löpare som Bolt, alltså. Michael Johnsons världsrekord (43,18) på 400 lär ryka den dag Bolt gör en seriös satsning på distansen. Det är inte lätt att sätta rekord på beställning, men samtidigt är Bolt ett fenomen som kommer utvecklas ytterligare och som inte nått sin topp. Om han bara får vara skadefri – och om konkurrenter som Asafa Powell och Tyson Gay förmår utmana honom – kommer Bolt bli mannen som spränger de ”omöjliga” drömgränserna. Vad är oddsen på att han klarar det? Jämför spelbolagen på nätet

En annan drömgräns är 2,10 i höjd för damer. Blanka Vlasic har varit nära flera gånger och 2009 tror SvD att hon lyckas radera ut Stefka Kostadinovas 22 år gamla världsrekord på 2,09.Läs Dagens Inlägg:

Skotten som dödade...
Har du något klös kvar, Tiger?
Fotbollsmassakern
Slut på det roliga...
Abramovitj - fattiglappen
Dubbelmoral eller?
Vadet: skotta rinken...

2 kommentarer:

 1. Vad spelar för roll bensin priset? Människor dör, det pågår ett massakret i Gaza.
  Gå i stället, ta taget, buss,det är bra för miljön dessutom.
  The Invasion of Gaza: "Operation Cast Lead", Part of a Broader Israeli Military-Intelligence Agenda by Michel Chossudovsky
  /www.bloggsok.se/BlogPortal/view/SearchEntry?searchText=gaza&pager.offset=10
  Venezuela har utvisat Israels ambassadör och ett antal medlemmar i ambassadens personal. Tidigare idag kallade president Hugo Chávez det israeliska angreppet mot Gaza som "brutalt, kriminellt och omoraliskt" när han annonserade öppnandet av en humanitär luftbro med de omringade invånarna i den palestinska staden.

  Cirka kl. 22:00 svensk tid meddelade teve kanalen TeleSur att man hade fått bekräftelse från Venezuelas utrikesministerium om beslutet att utvisa Israels ambassadör samt ett antal funktionärer i landets ambassad.

  Tidigare idag annonserade Chávez att beslutet att inrätta en luftbro med Gaza grundade sig i att "israelerna inte tillåter Röda Korset att komma in (i Gaza) med humanitärt bistånd. Så långt har barbariet nått" sade han i Caracas.

  Till medierna tillade Hugo Chávez att Israels president Shimon Peres borde ställas inför rätta inför den Internationella Kriminaldomstolen tillsammans med George W. Bush.

  Venezuelas utrikesministerium annonserade i ett pressmeddelande att syftet med den humanitära luftbron är att ge Gazaborna mediciner, livsmedel, vatten, mjölk och andra varor. Till ändamålet kontaktar Venezuela frivilliga organisationer, och regeringarna i arabländerna att bidra till initiativet.

  SvaraRadera
 2. "Bästa konditionen". Haha. Lär dig svenska.

  SvaraRadera

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!