Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

söndag 14 december 2008

Krogen blir en barnlek...

Oj då, nu gäller att lära sig tygla sin egna tankar när det finns en maskin som kan läsa tankar. Det finns nog en hel del som man inte vill att det ska komma ut. Men fördelen är att nu blir krogen en barnlek. Det enda är att det behövs en trådlös hjärnaktivitetsmätare som man kan rikta. Då finner man lätt sin partner... Den kan ju också användas för att avslöja otrohet. Men shit vad den en sådan här apparat kommer att missbrukas? Och vad händer om den visar fel? Svårt att kunna hävda att maskinen har fel...

Finansprofilen Jim Rogers räknar med att USA-börsen tappar mer än hälften av sitt värde. Det skriver en annan amerikansk börstyckare, Nouriel Roubin, även kallad Dr Doom, i sitt nyhetsbrev. Själv räknar han "bara" med 20 procents nedgång. Börsen kommer troligtvis att fortsätta ned unde 2009 men förhoppningsvis vänder det efter sommaren.

I ett sådant krisläge som inte minst bilindustrin befinner sig i är det också läge att experimentera, anser AB Volvos vd Leif Johansson. Han förespråkar ett form av delning av personalkostnaden mellan företaget och staten, där företaget betalar för halvtid och staten fyller på upp till 70-80 procent av lönen. Leif Johansson är patetisk. I vanliga fall vill de inte ha statlig inblandning men nu när det börja blåsa kallt då kommer tiggarmössan fram. Hur var det när Volvo delade ut stora utdelningar under de goda åren? Vet han inte om att man ska samla under de goda åren för att klara av de sämre åren?

Det är sista rundan för Annika Sörenstam som aldrig fått den uppskattning som hon är värd i Sverige. Hon har varit damgolfens Tiger Woods, men i Sverige har hon knapp kunnat hålla innebandylandslaget bakom sig i popularitet.


Se Dagens spel

Dagens artiklar:
Tomten kommer med klappar!
AC/DC orsak till finanskrisen...
Rakt i krysset!
Vilken nolla!
Krogen blir en barnlek...
Sexigt?
Ynderbara Yppblåsbara Barbara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!