Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

måndag 15 december 2008

Olika faller ödets lott...

West Ham har alltid haft bra näsa för talanger, Aftonbladet har exemplifierat hur bra West Ham skulle kan ha varit idag om de hade fått behållt alla sina talanger och bra köp. Men de har glömt två stora: Tevez och Mascherano. Ok det är fullt på mittfältet, men byt ut en av de stabbiga ytterbackarna mot Mascherano så hamnar vi på plus ändå... Det finns ju andra lag som skulle kunna haft riktigt bra lag, tex Leeds som harvar långt ned i seriesystemet, men som troligtvis hade varit ett stabilt och kanske tom ett topplag i Premier League om de inte hade hamnat i ekonomiskt trubbel.

Usain Bolt vill visst satsa på det andra rekordet som Michael Johnson har, det på 400 m. Jag tror han klarar det. Han har speeden, nu får han bara satsa på att mjölksyreträna en hel del...

Lotta "Ibra" Schelin verkar stortrivas i Lyon. Det bästa laget hon spelat i tycker hon. Ja det är ett bra lag och intresset verkar ju finnas där det såg man ju när de spelade mot Umeå.

Malmö har verkligen problem med skador, först var det Peter Andersson som fick rycka in, nu ska man låna från Färjestad och Skellefteå. Tänk för några år sedan spelade Skellefteå och Malmö mot varandra, nu agerar Malmö lilebror, olika faller ödets lott...

Svenska Spel blev förloraren medans ATG blev vinnaren, man kan förstå att ATG:S vd Remy Nilson är glad, olika faller ödets lott... Men det är konstigt att ATG får behålla ensamrätten men inte Svenska Spel.


Se dagens spel

Läs dagens artiklar:
Sjunkande skepp?
Äpplet faller inte långt bort...
Olika faller ödets lott...
Sågade i fredags...
Storebror ser dig...
Det ser mörkt ut...
Underbart!
Dags att byta!
Kortslutning
De får sparken...
Fullkomligt iskallt!
Inget vidare...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!