Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

lördag 20 december 2008

Renblod, mums...

HV 71 eller Lugano? Efter helgen ska guldcoachen Kent Johansson, 52, besluta vilket lag han ska träna nästa säsong. Jag har lovat HV att de ska få ett besked före jul, säger ”Kenta”. Jag tror att han väljer Lugano. Han behöver en nytändning. Vad kan spel på Kenta i Lugano ge? Veckans hetaste spel

Enrico ska lämna Djurgården. Vad har han gjort i den klubben? Inte många tårar kommer att rulla ned för kinderna hos djurgårdsfansen...

Under en föreställning på teaterhögskolan i Luleå blev publiken bjudna på en dryck.
Men det smakade inte gott. I bägaren fanns renblod, det var bara det att ingen visste om det... Tala om att dopa sin egen publik, inte ens Antidopingbyrån Wada hade kunnat missa en sådan grej.
Lettland kommer att få ett stödpaket av IMF och EU i form av ett medellångt lån på upp till 7,5 miljarder euro.

Legendariske travtränaren Olle ”Lappen” Lindqvist, 71, tycker det är orättvist att Åke Svanstedt ensam ska stå anklagad för att ha använt ”grisfösare”.

– Jag har själv provat och ett 100-tal andra tränare med mig, Sannolikt har vi alla kommit till samma slutsats, nämligen att skrämma travhästar med elström inte ger några positiva effekter, säger Lindqvist. Där ser man, det kanske ligger en hund begraven ändå... Men vad är vitsen med att träda fram? Ser ingen poäng med det, det är bättre att försöka förhindra framtida elbehandlingar genom kontroller och information.

Alex Ferguson är en av världens genom tidernas bäste tränare i fotboll. Få kan konkurrera med honom. Han är ett unikum och United är beundransvärda som inte sparkat honom när det har varit dippar.

Priset på råolja backade stundtals under 33 dollar per fat i fredagens golvhandel i New York. Efter stängning byttes januarikontraktet ut mot februarikontraktet, som låg nära nio dollar högre per fat. Basmetallerna noterade stabila uppgångar.

Axier.se - Aktietips som fungerar i både upp- och nedgång på börsen. Sedan 2001 har vi varit aktiva i börsens alla faser och lyckats leverera kloka råd till våra kunder. Bli kund du med. Gratis nyhetsbrev, testa idag


Evighetsmaskinen Järbyn fortsätter nu är siktet finjusterat. Målet är OS i Vancouver 2010, säger 39-åringen efter succén i Val Gardena.

Det var på tiden efter en tids kräftgång... Igår satt tre av fyra spel och vi vände ett underläge på 5,5 kr till ett plus i kassan på 678 kr. Singelspelen satt säkert och fegfemlingen gick in även om det var på håret...Vetlanda var pressat av Gripen och höll på att mista segern. Här kommer i varje fall mina spel.Warberg IC mot Järfälla till 1,10. Toppen mot botten. Säker etta. Innebandyn är för differentierad och ojämn, kan bli stora siffror.

Millwall mot Crewe. Millwall starka hemma, Crewe dåligt bortalag. Jag gillar inte att spela lag i lägre divisioner, mycket beroende på att de är svåra att lita på men i den här matchen känns det ganska bra.

Real Madrid mot Valencia. Real Madird är på gång och skulle vunnit förra hemmamatchen mot Sevilla. Robben kommer också tillbaka vilket är ett enormt plus. Valencia är inget topplag, de är lite som NY Rangers - för bra tabellposition i jämförelse med sin kapacitet.

Hitta de bästa oddsen

Kloker
Warberg IC - Järfälla IBK - 1 -1,10
Millwall - Crewe - 1 - 1,30
Real Madrid - Valencia - 1 - 1,80
Boston Bruins - Carolina - 1 - 1,75
--------------------------------------
Fyrling summa odds 4,50 = ev vinst 4,50 x 100 = 450 kr


Bolton är både upp och ned, Portsmouth är på gång men det här har Bolton bra vinstchans på.

Sheffield är bra hemma, men Crystal Palace är inte dåliga.
Lyons formsvacka vänder nu mot Caen.
Siena har inte fått utdelning medan Inter har fått bättre utdeling än vad deras spel visat. Samtidigt är det lite Jose Mourinhos signatur att lagen inte spelar speciellt vackert men vinner... Här blir det ett skrällkryss.

Grenoble - Le Mans. Två lag som har svårt att göra mål. 0-0?

Toker
Bolton - Portsmouth - 1 - 2,10
Sheffield United - Crystal Palace - 1 - 2,10
Caen - Lyon - 2 - 1,90
Siena - Inter - X - 2,40
Grenoble - Le Mans - X - 2,15
-----------------------------------------------
Femling summa odds 43,24 = ev vinst 43,24 x 10 =432 kr

Det är dags att min Toker sitter snart. Jag har haft lite missflyt, där flera har missat med en hårsmån, dags att det vänder också...

Dages singel Real Madrid - Valencia 200 kr ev vinst 1,80 x 200 = 360 kr

Saldo innan dagens spel 672,50 kr

2 vinst - 8 förluster - Kloker insats 100 kr/tillfälle
0 vinst - 10 förluster - Toker insats 10 kr/tillfälle
6 vinster - 1 förluster - Singel insats varierandeSe Dagens Spel av mig!

Läs dagens inlägg:
Skäms!
Utklassning...men fel vinnare
Villkorlig frigivning...
Bordell lockar med poesi
Mamma Mia!
Största bedrägeriet någonsin
Potelsmedel ger kraftiga granar...
Renblod, mums...
Sexigt i spåren?
Snicksnack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!