Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

onsdag 17 december 2008

Sparken - på tiden!

Modo borde gjort sig av med Karol Krizan för långe sedan, han hr varit usel och varit rena rama sållet. det kanske är dags att slå en pling till Norrena? Hur en spelare kan ha blivit så dålig på bara några månader är en gåta om - det inte beror på attitydproblem. Han verkar inte ha tagit matcherna seriöst unta mer eller mindre bara lattjat.

Spelar ingen roll var matchen spelas i Portugal, det blir stryk ändå...

Hammarby bandy är ett helt nytt lag jämfört med avd de startade säsongen med. Idag är de en utmanare till guldet. Det blir intressant att se om de kan löpa linan ut den här gången.

Jag trodde James Milner hade stagnerat? Han var ju en supertalang för några år sedan men sedan bara försvann han. Jag tvivlar på att han skulle vara Englands framtid, det är Walcott.

Konfektionsbranschen börjar känna av de bistra tiderna, H&M förut och nu även Kappahl som tappar markant.


Axier.se - Aktietips som fungerar i både upp- och nedgång på börsen. Sedan 2001 har vi varit aktiva i börsens alla faser och lyckats leverera kloka råd till våra kunder. Bli kund du med. Gratis nyhetsbrev, testa idag

Obama verkar var uppriktigt intresserad av klimatfrågor, det brukar ju inte vara amerikanska presidenters styrka annars. Barack Obama infriar, så här långt, de högt ställda förväntningar som många världen över har på den tillträdande presidentens engagemang i klimatfrågan.

700000 har fildelat, det låter lite lågt tycker jag... 90% av de jag känner har fildelat, allt från hög till låg, ung som gammal, kinnor, som män så hur kan det bli 700000?
Se Dagens Spel

Läs dagens artiklar:
Mamma Mu...
Silbersky = Skyldig
Kossornas krig eller jultomten finns!
Nattsvart 2009
Respirator gör oss livsdugliga...
Sparken - på tiden!
Lysande Sickan!
Usla! De borde skämmas!
Jag vulgoshoppar gärna...
I dödsskuggans dal...
Skvaller...
14 förluster i rad...
Tack för det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!