Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

måndag 15 december 2008

Det ser mörkt ut...

Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk; sa Arne Hegerfors när de spelade mot Sverige 1994. Det ser än mörkare ut i den svenska ekonomin med drygt 9000 varsel enbart i december till dags dato, förra året var det totalt drygt 2300 under hela december.

Vems fel är det att en kvinna blir våldtagen? "Ber" vissa kvinnor om att bli våldtagna med sin utmanande klädsel? Det visar sig att 28 procent tycker att det är tjejernas fel att de blir våldtagna. I en annan artikel som jag skrivit tidigare idag, om en NHL-spelare som blev sexuellt utnyttjad av sin tränare när han var ung och som lejde en torped för att mörda honom, men som nu har börjat blogga med honom istället - skulle det betyda att det var NHL-spelarens fel att han blev sexuellt utnyttjad? Nej! Lika fel är det att vissa tjejer skulle "be om att bli våldtagna och därmed får de skylla sig själva".

Det som kan sägas om klädstilen är att många unga tjejer idag har en sådan taskig självkänsla så de måste provocera till det yttersta för att hela tiden ha uppmärksamhet. Det är en uppmärksamhet som är narcissistisk och skadlig, en drog som de inte kan slå sig fria från. Självbild, självkänsla och självförtroende är det som måste stärkas på dessa unga tjejer - precis som man gör med idrottare. När säkerheten finns där då kan de inse att de inte måste agera utmanande eftersom skönhet kommer inifrån och framgång föds i hjärnan.

Börsen ser hyfsad ut idag...

Undrar om Bush tyckte att skoattacken var sko(jig)? Men så är det att komma mitt i sko(tt)linjen...


Se dagens spel

Läs dagens artiklar:
Sjunkande skepp?
Äpplet faller inte långt bort...
Olika faller ödets lott...
Sågade i fredags...
Storebror ser dig...
Det ser mörkt ut...
Underbart!
Dags att byta!
Kortslutning
De får sparken...
Fullkomligt iskallt!
Inget vidare...

2 kommentarer:

  1. Det enda tillfället det är kvinnans fel är när hon tar av sina egna kläder, drar ner killens byxor och sedan sätter sig på honom. När de sedan blir byte av ställning känns det som om hon har förlorat rätten att ångra sig. Tyvärr ångrar vissa sig dagen efter och anmäler för att stilla sina föräldrars vrede. Vissa kan bli riktigt upprörda när dottern kommer hem och luktar fylla och gammal sperma.

    SvaraRadera
  2. Polisen rapporterar allt oftare om stora problem med falska våldtäktsanmälningar. Av den anledningen kan det vara värt att studera det känsliga ämnet lite närmare.

    http://www.genusvetenskap.se/?page_id=7

    SvaraRadera

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!