Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

torsdag 18 december 2008

Hybris?

Först förbundskaptenerna. Och nu Malmö FF:s ledning. Johan Andersson, 25, fortsätter att såga folk till höger och vänster. Hasse Borg och sådana sitter hur säkert som helst fastän det går skitdåligt år efter år, säger han. Det verkar som att Johan Andersson har drabbats av hybris. Visst han har gjort en toppensäsong i Stabek och visst kan man undra över Hasse Brog och övriga i MFF.

Men killen verkar ha tagit lite väl mycket innanför västen. Trots allt är du ju inte Kaka eller Ronaldo...

Svenskarna är inga vinnare var det kapten för USA:s Ryder Cup lag som sa när det mötte Europa. Orsaken var att ingen svensk har vunnit någon major. Han har rätt - delvis. Än så länge verkar svenskarna inte räcka till men när det väl händer kommer det att bli likt tennisen. Först en banbrytare, likt Björn Borg, därefter kommer kronprinsarna och visar vart skåpet ska stå... Vem blir då banbrytaren? Stenson kanske...

Jämför spelbolagen på nätet

Oskar Henningson kan däremot vara en kronprins. Oskar Henningsson slutade åtta i sin debuttävling på Europatouren i söndags – och är bra med i golftävling nummer två också. Efter den första dagens spel i Paarl, strax utanför Kapstaden, ligger Henningsson tvåa, bara ett slag efter ledande Fabrizio Zanotti från Paraguay. Svensken gick runt på 65 slag, efter en runda med nio birdies.

Djurgården vill locka hem Marcus Nilson. Då är klubben beredd att offra poängkungen Fredrik Bremberg. Totalt har Bremberg svarat för 470 poäng under sina 15 säsonger i Stockholmsklubben, men nu är det tyst från klubben... Orsaken kan vara att Djurgården jobbar hårt för att locka hem det tidigare NHL-proffset Marcus Nilson, 30, just nu i ryska Lokomotiv Jaroslavl.

Fredrik Bremberg är ju ingen ungdom så det är ganska naturligt att klubben söker nytt, särskilt efter fylleriyhistorien.

Stockholmsbörsen steg på torsdagen +1,15, med ett lyft i sluthandeln. Under större delen av dagen var handelsaktiviteten lugn och indexrörelsen försiktig. Ericsson och Nordea ledde uppgången tillsammans med verkstadssektorn.

Axier.SE - Nya analyser varje dag, följ utvecklingen av Ericsson, H&M, ABB, Lundin Oil mfl. Analyserna kommer innan handeln öppnar för dagen.

Hyfsad statistik från USA bidrog till ett visst lugn idag. Men det känns som att många fondförvaltare redan har stängt sina böcker för året. Aktiviteten är mycket låg på kundsidan, det är mest tradingflöden, säger en mäklarchef till Nyhetsbyrån Direkt.

IFK Göteborg är populärast bland pojklandslagsspelare. IFK Göteborg är överlägset mest populärt. Elfsborg och Malmö ratas. Klubben tar hem en jordskredsseger med 16 av rösterna. Avståndet är långt till tvåan AIK, som väljs sju gånger.

Det är tydligt att klubbens satsningar på egna talanger och ungdomar har givit eko i övriga fotbollsvärlden i Sverige. De som väljer IFK vet att de kommer till en klubb som har ungdomarna i fokus.

Malmö FF är däremot klubben som gör tvärtom, de satsar på massa importer och gamla hemvändare. Tyvärr är det nog Zlatans fel... Utan hans pengar hade klubben satsat på de yngre spelarna som de gjorde ett tag, bla när Zlatan kom fram.

Edward Ofere, är en kompetent spelare som har förlängt med Malmö, men det är fel väg som Malmö valt. De måste skaffa en bättre stomme som kan visa vägen och Ofere är tyvärr ingen sådan spelare.

Jaha nu ska det bli förbjudet att röka segerpipa i Finland, det går inte ens att "röka" lakritspipa eftersom det efterliknar tobaksprodukter...Se Dagens Spel som jag har tippat


Läs dagens artiklar:
JAS kraschar igen...
Duvmördare!
Hybris?
Brrr, 2009 blir att övervintra...
Dunka mig gul oc blå...
Svindyrt i Sverige
Byxis...
Fullkomlig vidrigt!
Fest varje kväll
Nu är jag i Hades...
Jultomten = Obama
Får inte vara skotträdd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!