Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

torsdag 25 december 2008

Sug mig smal, gasa sedan!

Elitserien startar om i morgon. För en man startar karriären om. Mikael Renberg är redo för sin comeback. Det blir att börja lite försiktigt, säger Skelleftå AIK-stjärnan till Norran. Jag har kört väldigt hårt. Det har blivit 19-20 ispass sedan dess. Jag har även kört både styrke och mycket cykel, så jag har varit nere i källarn ett tag och riktigt sliten, säger han till Norran. Skellefteå har haft en strålande höstsäsong och leder elitserien när den nu startar om efter landslagsuppehållet. Det är med andra ord inte bara för Renberg att glida in och ta plats i laget. Det är osäkert vilken kedja han får spela i på annandagen. Frågan är också hur mycket han kommer att spela.

Det är upp till tränaren Hans Särkijärvi att hitta en roll till Mikael Renberg. Till att börja med mot Timrå under fredagen. Vi har inte bestämt någon ännu, utan vi gör det under morgondagen efter den träningen, säger han till tidningen.Vad är Mats Sundins comeback i Vancouver mot Renbergs comeback i Skellefteå AIK? Det är att jämföra en Skoda med en Porsche. Alla beundrar Porschen men när verkligheten kommer in innanför skinnet sitter alla där med en Skoda... Detsamma är de med Renbergs comeback i jämförelse med Sundins. Porschen Sudden är natligtvis mycket större men när allt kommer till verkligheten är Skoda Renberg inte så dumt...

Som en olycklig(!) gulsvart anhängare till laget som aldrig vinner så känns det som ett magiskt år. I år kan det hända... I och med att det andra laget (Spurs) spräckte drömmen om framgångar på ett tidigt stadium med noll segrar de första tio matcherna, håller jag fast vid drömmen att se de gulsvarta lyfta SM-bucklan en härlig vårdag...

Man brukar säga att ingen har 13 rätt på stryktipset i halvtid, har man 13 rätt där då är man körd vid full tid. Jag hoppas att det inte stämmer på Skellefteå AIK. Laget ska kunna hålla ihop det här nu när man klarade av november utan något ras. Kommer Skelleftå vinna SM-Guld? Vad är oddsen på det? Hitta de bästa oddsen

Golfproffset Emma Zackrisson, 28, har av Västerbottens-Kuriren tilldelats tidningens idrottspris. Det är första gången en golfspelare får priset sedan VK-guldet delades ut första gången 1937.

Varannan svensk är missnöjd med sin julklapp. Men besvikelsen blir till jubel – hos nätauktionsföretagen. Vi kan se att redan dagen efter julafton ökar auktionerna markant, säger Anna Chrona, presschef på Tradera. Budson - Underhållande Auktioner
Här är landslagets hemliga grepp för att lyckas i handbolls-VM om några veckor: En mental coach. Vi är sugna på att testa nya saker, säger förbundskaptenen Staffan Olsson. Inför VM har Sveriges förbundskaptener provat helt nya vägar för att lyfta handbollslandslaget. Bland annat kommer tv-profilen Henrik Johnsson att finnas med i syfte att få laget att göra roliga saker och slappna av utanför handbollen under mästerskapet. Dessutom: Landslaget har kontakt med en mental coach – något som handbollslandslaget aldrig tidigare haft tillgång till.

I vissa områden vill vi ta in nya röster och ansikten. Där känner jag och Ola (Lindgren) oss rätt skrupelfria att vi är beredda att prova nya saker. Det är en kraft vi vill testa. Det handlar om att våga, säger förbundskaptenen Staffan Olsson.

Underbart med några coacher som verkligen vågar se sina egna begränsningar och inte är rädd för att ta in hjälp utifrån. Det är lysande och jag hoppas att det slår väl ut!

Den ekonomiska krisen tvingar Turkiet till stora budgetnedskärningar. Flera departement måste krympa sina utgifter med mellan 10 och 16,5 procent nästa år. Totalt minskas budgeten med motsvarande drygt 16 miljarder kronor 2009. Bland annat justitie-, utbildnings- och hälsovårdsdepartementen tvingas till drastiska nedskärningar av verksamheten.


I februari möts Brasilien och Italien i en landskamp. Då kommer Amauri Carvalho de Oliveira, 28, med all sannolikhet spela. Frågan är bara om det blir för Brasilien eller för Italien? Jag är beredd att kalla honom, säger Brasiliens förbundskapten Dunga. Han har gjort succé i Juventus under höstsäsongen. Med elva fullträffar och i övrigt stort spel har Amauri tagit ytterligare ett steg i sin karriär och nu tycker folk i Brasilien att han är värd en chans i landslaget.

Hans agent har tryckt på och menat att Amauri kommer att spela för Brasilien om han är garanterad en plats i startelvan. Det har väckt ont blod hos förbundskapten Carlos Dunga. En spelares representant kan inte komma med sådana krav. Nu kan han dock tvingas ta ut Amauri i landslaget trots allt. Anfallaren kommer nämligen att få ett italienskt pass efter nyår och italienska röster har höjts för att han ska spela med världsmästarna i stället för det Brasilien där han är född. Amauri har spelat nästan hela sitt professionella liv i just Italien och förbundskapten Marcello Lippi är imponerad av anfallaren. När det där går igenom (passet) så ska jag tänka på att spela med Amauri i landslaget, har Lippi sagt.

Plastikkirurgen Craig Alan Bittner och hans flickvän kunde köra varsin bil på fett som doktorn ”utvunnit” från sina patienter. Men doktorn sög ut sina patienter på tok för mycket – och lämnade dem deformerade. Bittner jagas nu av myndigheterna men har flytt till Sydamerika.Läs Dagens inlägg:
Sug mig smal, gasa sedan!
Is(Kalla)...
God jul, Kungen!
Stygge vargen...
Klüftigt Zlatan!
Zlatan populärast!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!