Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

fredag 19 december 2008

Superbluff!

ESPN:s hockeyexpert totalsågar Sundin. Han är gammal. Han har lätt för att bli skadad. Han har inte vunnit någonting. ESPN:s hockeykrönikör Scott Burnside totalsågar Mats Sundin efter att övergången till Vancouver blivit klar. Burnside skriver bland annat: ”Han har inte vunnit några stora titlar. Han var med när Sverige vann OS-guld 2006 i Turin men Vancouver betalar ju honom tio miljoner dollar (närmare 80 miljoner svenska kronor) för att spela i NHL, inte på en stor rink i en vart-fjärde-år-turnering”.

Ok, Sudden kan vara en riktig primadonna, men bluff, hm. Det är många stora ishockeyspelare som inte har vunnit något, om man nu kallar OS-guld för ingenting... Sedan har han ju lirat i pajaslag...

Tokrea på JC! Retail and Brands måste bli av med sina stora varulager och vd:n tänker rea ut. RNB:s varulager är större än vad bolaget hade räknat med som en effekt av den dåliga försäljningsutvecklingen under hösten.

Vd Mikael Solberg tror dock inte att det blir frågan om några nedskrivningar av lagret utan lösningen för att få ut de stora volymerna är reor.

Idag är det CL-lottning och Lyon vill ha tur med lottningen, som om inte alla andra lag vill det också...Det vore inte dumt om vi kunde undvika Barça och Manchester United, säger Kim Källström.

I dag lottas åttondelsfinalerna i‑Champions League och den svenske mittfältaren vill helst slippa möta Barcelona och Manchester United, som slog ut Lyon i förra året.

Om sin egen säsong så här långt säger Källström: Det har gått bra. Under försäsongen sa alla att jag inte skulle få spela mycket, att jag skulle vara tvungen att flytta. Men jag har spelat en hel del matcher i ett lag som ligger i toppen av ligan och som är framgångsrikt i Europa.

Hur ser oddsen ut? Hitta de bästa oddsen

Skidanläggningsföretaget Skistar ser optimistiskt på årets vintersäsong. Bolaget har 10 procent fler bokningar än under fjolåret. Bolaget gör, som alltid, brakförluster under sommar- och höstsäsongen. Resultatet för bolagets första kvartal, ett minus på 242 miljoner kronor att jämföra med 231 miljoner förra året, var inget undantag.

Viktigare att hålla koll på är bokningsläget och väderläget inför vintern. Snödjupet av natursnö är gynnsamt, enligt bolaget. Bokningsläget. Här märker Skistar inte av någon avmattning i konjunkturen. Tvärtom. Bokningsläget är cirka 10 procent högre än inför fjolåret vid samma tidpunkt.

Skidturism är märkligt det påverkas sällan av konjunktur, snöfaktorn är viktigare.

Axier.se - Aktietips som fungerar i både upp- och nedgång på börsen. Sedan 2001 har vi varit aktiva i börsens alla faser och lyckats leverera kloka råd till våra kunder. Bli kund du med. Gratis nyhetsbrev, testa idag

Morphic ser över sina finansiella mål. "Som en konsekvens av den beslutade organisationsförändringen och effekterna av den globala finanskrisen sker för närvarande en översyn av Morphics finansiella mål", skriver bolaget i delårsrapporten. Morphic är ett bolag som aldrig lyckats leverera, det liknar mycket IT-bubblans bolag med högt uppskrivna förväntningar, men som istället slutar med en kraschlandning.

Peter Fröjdfeldt slutar som fotbollsdomare. Det gör ha rätt i han har inte varit så bra på slutet...Motivationen finns inte längre, och då är det dags att kliva av, säger han. Nä, hans motivation har verkligen varit dalande.

Fula fisk finns det inom finansvärlden men nu kan man få chansen att simma med riktigt fula fiskar...hajar! Simma med hajar kan bli det nya i ekoturismen. Om du är sugen på att se haj kolla in kartan.

Jag trodde att Sevilla skulle spela på kryss och det gjorde det nog också, men tyvärr blev det misstag i arbetet... och så var den sagan slut. Förlusten mot Sampdoria var nog ingenting som laget räknade med.
Se Dagens spel

Läs dagens inlägg:
Im 2 sexy...
Dr Doom...
Mr Betman störst!
Pang smack!
Superbluff!
Hjälp! Jag behöver ur formsvackan!
Pain in the ass...
Skrällen!
JAS kraschar igen...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!