Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

söndag 21 december 2008

In Obama we trust...

Sju av tio amerikaner ser optimistiskt på framtiden med Barack Obama och tror att han blir en bra president.

In Obama we trust...Här är hemligheten som ska påskynda Fredrik Ljungbergs rehabilitering. En specialmaskin som ska användas åtta till tio timmar om dagen. Jag kopplar bara bort den när jag ska sova eller gå på toaletten, säger Ljungberg till Sportbladet.

Marc Phillipon är övertygad att rehabiliteringen kommer gå bra. Han kommer att återhämta sig helt och vara redo för den kommande säsongen.


Många förbiser möjligheten till att få sänkt skatt via jämkning. Ikanobankens familjeekonom Ann-Sofie Magnusson vill slå ett slag för jämkningen, som kan ge många hundralappar extra i månaden och som innebär att du slipper låna ut dina pengar till Skatteverket under lång tid.

Många svenskar får sannolikt rejält med klirr i kassan när de under nästa år får tillbaka på skatten, säger Ann-Sofie Magnusson. Orsaken är ökade räntekostnader under 2008. Det ger större ränteavdrag än på många år.


"Rotavdraget" kan ge dig 50.000 kronor netto tillbaka i plånboken - men du kan få vänta i nästan två år på pengarna. För att en skattereduktion ska ge snabbt klirr i den egna kassan krävs jämkning. Men det går inte att göra med "rot" - inte än på ett tag i alla fall. Varken Skatteverket eller regeringen vet exakt vad som ska gälla. Missa inga avdrag! Avdrag.se

Starkt jobbat Bergman, du var grym på sista sträckan.

Istiden var inte alltid så isig. Under vissa perioder kunde det vara upp till tio grader på somrarna i norra Sverige. Dessutom kan den senaste istiden i Skandinavien ha börjat 20 000 år senare än vad forskarna tidigare trott. Istiderna är beroende av jordens förhållande till solen. Under olika perioder snurrar jorden på olika sätt och lutar på olika sätt i förhållande till solen. Det sätter i sin tur igång mekanismer som gör att isarna breder ut sig. Havsströmmarna är en av mekanismerna som påverkar.

De verkar slå på och av under perioder. Golfströmmen började till exempel cirkulera igen när den senaste istiden slutade.

CC & Lee var tighta men de saknade kreativitet. Det var "samma" låt i olika förpackningar. Ingen vidare omväxling. De var inget spelbart objekt heller eftersom det fanns två solklara duellanter.Hammarby IF har nyligen värvat fem spelare, varav tre landslagsmän. Samtidigt hamnade klubben hos kronofogden för mindre än två veckor sen. Det handlar om en gammal affär som vi löste, säger ordföranden Sonny Lööf.

Kan alpin åkning ens bedömas?

Men vissa tillstånd även utanför kvantmekaniken kan kännas lika svåra att bestämma som om katten är vid liv eller inte. Vart ekonomin är på väg, är ett sådant ämne.
Hur snabbt man tar sig ner för en slalombacke, är ett annat. Aftonbladets Jonathan Jeppsson funderar över Stig Stands kommentarer.

För jag vet inte hur många gånger jag suttit nu och sett expertkommentator Stig Strand säga att: ”Det här går fort”, när det sedan visar sig vid mellantiden att det av någon outgrundlig anledning gått ganska långsamt. Eller: ”Hon har bra fart och tar portarna högt”, vilket inte betyder något då det ändå gick för sakta.

Och tvärtom också – trots missar och mycket ojande från Strand, kan åkaren plötligt notera en supertid.

Jag instämmer det är som lotto när Stig Strand bedömmer.Se Dagens Spel av mig

Läs dagens inlägg:
Du suger fett!
Its not over until the fat lady sings
Dödsstraff på övertidsslarv!
Sexig tjuv och polis kanske...
In Obama we trust...
Värdelöst crap...
Gon Orre...
Grisigt!
Knockout!
Skäms!
Utklassning...men fel vinnare


1 kommentar:

  1. Det där med Stig Strand har jag retat mig på i flera år. Han har ALLTID fel och det har blivit lite av veckans humor när det är alpint på TV. Det är obegripligt att han får fortsätta som "expertkommentator"/jycklare. Han kan uppenbarligen inte ett skit om hur man gör för att åka skidor snabbt.

    SvaraRadera

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!