Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

söndag 14 december 2008

AC/DC - orsak till finanskrisen...

AC/DC bär skulden till finanskrisen enligt följande notis:

"Rockbandet AC/DC kopplas nu till den finansiella krisen. Australiensarnas rusningar på topplistorna brukar sammanfalla med lågkonjunktur, konstaterar engelska tidningen The Guardian.AC/DC klättrar på de brittiska listorna med sin nya skiva Black Ice. Det är ingen slump, hävdar The Guardians krönikör Alexis Petridis. Strax efter att bandet bildades i Sydney 1973 drabbades världen av oljekrisen.

När Storbritannien 1980 kämpade mot inflation och hög arbetslöshet släppte AC/DC skivan Back In Black.

1990 rusade de australiensiska räntorna mot 20 procent och landet kastades in i lågkonjunktur - samtidigt gjorde AC/DC bejublad comeback med The Razor's Edge.

Och i den värsta krisen sedan depressionen på 1930-talet toppar nu rockikonerna albumlistor i Storbritannien." DI - 2 December

Intressant att Markus Larsson på Aftonbladet skriver följande: "När resten av världen var upptagen med att gå i konkurs upplevde AC/DC sitt starkaste år nånsin. När börserna föll och bilföretagen bokstavligt talat svängde in på en sexfilig motorväg till helvetet gjorde gruppen en duckwalk rakt över lågkonjunkturens röv.

Det är några veckor för tidigt, men allt pekar mot att AC/DC:s senaste album ”Black ice” kommer bli årets mest sålda skiva. Siffrorna talar i skrivande stund för sig själva.

När ”Black ice” släpptes i oktober blev skivan snabbt etta i 29 länder...AC/DC är med andra ord västvärldens största band just nu. Och dessutom ett skolexempel på hur man bör vårda ett inarbetat och framgångsrikt varumärke under den digitala revolutionen." - När världen vänder sig i våndor täljer AC/DC guld...

Guld täljer dock inte svenska innebandylandslaget. Skönt att de förlorade. Det var verkligen på tiden. Innebandy-VM är lika pateiskt som Bandy-VM. Men mest patetiskt är Svenska spels odds på matchen: 1.10 för en svensk seger, skillnaden är verkligen inte så stor.

Ännu mindre guld täljer våra sprinters... Jones Kusi-Asare vill visst inte var med när Andree Jeglertz och Zoran ska styra skutan. Förra proffsvändan var ju inte så framgångsrik för Dr Jones...

Däremot tror jag att Anja är på gång...

Se Dagens spel

Dagens artiklar:
Tomten kommer med klappar!
AC/DC orsak till finanskrisen...
Rakt i krysset!
Vilken nolla!
Krogen blir en barnlek...
Sexigt?
Ynderbara Yppblåsbara Barbara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!