Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

lördag 20 december 2008

Utklassning! Men fel...vinnare

Det var fullkomlig utklassning. Jag ger mig inte bara därför att jag förlorade, men faktum var att Scotts sista version av "Ingeting kan stoppa oss nu" slog Larz Kristerz med hästlängder. Det var fullkomlig utskåpning, spel mot ett mål. 10-0. Det var fel band som vann... Scotts var överlägsna. Bittert...Larz Kristerz har varit de som stuckit ut ock slagit alla förut med hästlängder men ikväll var det tvärtom. Larz Kristerz var inte värdiga vinnare för kvällen, det var ironiskt nog Scotts.

Skrällen är ett faktum, det måste ha givit bra i odds. Onlineodds.

Jag gillar Peter Englund skarpt men det vore kul om det kunde bli en kvinnlig sekreterare, det borde faktiskt vara dags.

Beckham har inte bara hyllingskörer i Milano utan även motståndare, tom motståndare i det egna laget. Gennaro Gattuso är måttligt road av engelsmannens ankomst. Kanske känner han av konkurrensen, vem vet...

Obamas brokiga regering är nu färdig. Demokrater och republikaner, "latinos", Asienamerikaner och svarta, till och med en Nobelpristagare får plats, men alla kan inte vara nöjda - sydstatare känner sig förfördelade. Antalet kvinnor ser inte toppen ut, säger Kim Gandy på kvinnogruppen National Organization for Women till tidningen.

George Bush började med lika många och Bill Clinton hade, som mest, nio av 19.

Mer missnöje kommer från sydstater, och då i synnerhet de annars ofta republikanska delstaterna North Carolina, Virginia och Florida, som Obama vann den 4 november. Den ende utnämnde som ses som sydstatare är handelsrepresentanten Kirk.Se Dagens Spel av mig

Läs dagens inlägg:
Du suger fett!
Its not over until the fat lady sings
Dödsstraff på övertidsslarv!
Sexig tjuv och polis kanske...
In Obama we trust...
Värdelöst crap...
Gon Orre...
Grisigt!
Knockout!
Skäms!
Utklassning...men fel vinnare
Villkorlig frigivning...
Bordell lockar med poesi
Mamma Mia!
Största bedrägeriet någonsin
Potelsmedel ger kraftiga granar...
Renblod, mums...
Sexigt i spåren?
Snicksnack!

1 kommentar:

  1. Allihopa är samma gamla gäng, förändring? inte ett dugg och som Obama själv sa då han fick frågan i en intervju "förändringen är jag", jag tycker synd om amerikanarna.

    SvaraRadera

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!