Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

söndag 21 december 2008

Du suger fett!

Emmanuel Adebayor visades ut. Då gick managern Arsene Wenger till frontalattack mot domaren Howard Webb. Utvisningen var ett skämt, dundrar Wenger.

Det var nog tur att Liverpool inte vann den här matchen för då hade det varit kört för Arsenal. Det ser ju ganska mörkt ändå... Kommer Liverpool, Chelsea eller Manchester United vinna ligan? Hitta de bästa oddsen

Travkusken Lars D Carlsson skadades på lördagen när han försökte ta fast två skenande hästar hemma på sin gård i Eskilstunatrakten. En av hästarna sprang rakt över Carlsson som är tränare på Sundbyholmstravet. Det slutade med ett intryckt skallben.



David Beckham, 33, på Giuseppe Meazzas läktare – då tände Milan till. Pato och Kaka hade stor show när formsvaga Udinese krossades med 5–1. Beckham hyllades före avspark – men hånades av delar av sin nya hemmapublik.

Det verkar lite märkligt av Milanfansen att håna ett nyförvärv innan han har fått chansen. Förvisso är det ett stort mediaspektakel allting men man måste ju ändå ge "grabben" chansen... Man kan ju inte anklaga någon för att suga fett innan...

Hammarby spelade 23–23 mot Sävehof. Hammarby tappade ammunitionen efter sidbytet och gjorde bara sex mål mot ett Sävehof som ryckte upp sig rejält.

Barcelona ångar på i La Liga. Serieledarna Barcelona fortsätter att imponera. På söndagen vände katalanerna 0–1 till 2–1 borta mot Villarreal och har nu femton raka matcher utan förlust. Men Villareal hade mycket bra chanser att kvittera. Barcelona fick en man utvisad ungefär mitten av andra halvlek och drog sig tillbaka. Villareal tryckte på och hade giftiga chanser, bla Nihat hade ett skott i burgaveln som han borde ha förvaltat bättre.



Det som har varit känt några dagar, konfimerades idag. På söndagen meddelade Real Madrid att de kommit överens med Portsmouth om en övergång för fransmannen Lassana Diarra. Den 23-årige Diarra ska genomgå en läkarundersökning på måndagen innan allt är klart, skriver Real på sin hemsida.

Klubben nämner ingen övergångssumma men i brittiska medier rapporteras det om en summa på motsvarande drygt 240 miljoner kronor för mittfältaren. Real har tidigare värvat holländaren Klaas Jan Huntelaar från Ajax som blir spelklar efter nyår.



Se Dagens Spel av mig

Läs dagens inlägg:
Du suger fett!
Its not over until the fat lady sings
Dödsstraff på övertidsslarv!
Sexig tjuv och polis kanske...
In Obama we trust...
Värdelöst crap...
Gon Orre...
Grisigt!
Knockout!
Skäms!
Utklassning...men fel vinnare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 



BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!