Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

onsdag 17 december 2008

Lysande Sickan!

Jaha, Carnegie verkar bli en lysande affär för skattebetalarna, det räcker inte med att man måste dra in på massa saker utan nu har vi även Carnegie som kan urholka statskassan. Det bästa vore att sanera företaget och bygga upp det för att kunna sälja det när det har blivit bra tider igen och få ut ett högre pris.


Jaha, Juha Valjakkala ska visst bli villkorligt frigiven. Livstidsfången Nikita Fouganthine blir villkorligt frigiven i februari. Hovrätten beslutade i somras att dra in hans villkorliga frigivning, men han överklagade.


Idag förirrade jag mig in på en modesida, det var som en ny värld.

Sörenstam gör rätt som nobbar idrottsgalan hon har ändå aldrig blivit prioriterad i Sverige.

Vilken blåsning av Svenska Spel de åkte på kompisgänget som åkte till Barcelona för att titta på El Clasico... Lysande Sickan! Inte ens Jönssonligan hade kunnat gjort en sådan blåsning.

På tal om Svenska Spel så återkommer tipsmiljonen på Stryktipset vilket kan ge den största vinsten någonsin på stryktipset.


Att ta rygg på proffsen brukar vara det vanligaste rådet till nykomlingar på aktiemarknaden. Med det menar man vanligen att aktieproffsen och personer med insiderinformation i god tid vet vad som händer och sorterar om i sina egna portföljer utifrån den kunskapen. Rådet innebär sällan några klipp, men leder inte heller till några krascher.

Axier.se - Aktietips som fungerar i både upp- och nedgång på börsen. Sedan 2001 har vi varit aktiva i börsens alla faser och lyckats leverera kloka råd till våra kunder. Bli kund du med. Gratis nyhetsbrev, testa idag


Inte helt oväntat visar det sig att den försiktigaste av dem alla, Fredrik Lundberg, också är den som förlorat minst under lågkonjunkturen. Hans försiktighet är omvittnad, trots att han är storägare i både Handelsbanken och Handelsbankens investmentbolag, Industrivärden.


Om jag kunde lyckas samla ihop allt skräp i haven skulle jag vara mångmiljonär nu...


Se Dagens Spel

Läs dagens artiklar:
Mamma Mu...
Silbersky = Skyldig
Kossornas krig eller jultomten finns!
Nattsvart 2009
Respirator gör oss livsdugliga...
Sparken - på tiden!
Lysande Sickan!
Usla! De borde skämmas!
Jag vulgoshoppar gärna...
I dödsskuggans dal...
Skvaller...
14 förluster i rad...
Tack för det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!