Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

måndag 15 december 2008

Sjunkande skepp?

Det blir inte lätt för vissa lag som Södertälje, Timrå och Rögle om de skulle trilla ur Elitserien. Rögle och Timrå som har 16 utgående kontrakt och Södetälje med 18 utgående kontrakt. HV71 kommer säkert också förändra en hel del med 17 utgående kontrakt och skral säsong. Modo har endast nio kontrakt som går ut bla Karol Krizans, läge att byta målvakt?


Luleå har en hysterisk form och är ett av de lag som inte gillar uppehållet, starkt att piska Linköping med 6-3.

Modo däremot tycker nog det är skönt med jullov, kommer Rindell att vara kvar? Jag tycker inte Modo är säsongens besvikelse, det är istället HV71 och Södertälje. Det har inte varit bra och inte kunnat infriat förväntningarna.

Hur länge tar det innan någon får sparken i Malmö?

Anton Strålman behöver få självförtroende därför får han spela i förstauppställningen...nej, därför skickas han till farmarlaget! Coachen borde väl istället matcha honom mer och visa honom förtroende i tex PP än skicka honom till farmarligan. Han har aldrig varit Ron Wilsons favorit, så Strålman har ingen framtid där. Han skulle hellre be om att bli bortbytt.

Finns det någon spelare som någonsin fått en sådan viktig roll som Jacob Markström i ett svenskt JVM-lag för vilekn placering det här laget kommer att få? Tveksamt. För vi vet ganska tydligt att laget kommer att gå dåligt om inte Markström kommer upp stort.


Se dagens spel

Läs dagens artiklar:
Sjunkande skepp?
Äpplet faller inte långt bort...
Olika faller ödets lott...
Sågade i fredags...
Storebror ser dig...
Det ser mörkt ut...
Underbart!
Dags att byta!
Kortslutning
De får sparken...
Fullkomligt iskallt!
Inget vidare...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!