Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

söndag 21 december 2008

Grisigt!

San Jose slukade ett nytt byte i morse. Ändå är de missnöjda. Två poäng är två poäng, men vi ska kunna agera mycket bättre än så här, säger svenske backen Douglas Murray efter 3-2-segern mot New York Rangers. Henrik Lundqvist, som gjorde en stormatch mot offensiva supermaskinen San Jose, är i huvudsak nöjd. Ja, vi får vara nöjda, säger han. Ikväll förlorade vi på de tidiga utvisningarna. Man kan inte ge det här laget såna lägen, de är väldigt bra i numerära överlägen.

Tja, det var fel vinnare det var det väl inget snack om saken i dansbandskampen, fast Shake som vinnare nja... CC & Lee verkar bara kunna spela på ett sätt, upptempo - det verkar lite fantasilöst.Nu återgår jag till min riktiga musiksmak, men kommer det fler möjliga spelobjekt så hittar jag raskt tillbaka...

En gris som överlevde 36 dagar under rasmassorna efter jordbävningen i Sichuan i maj har röstas fram till Kinas favoritdjur 2008. Men uppmärksamheten har stigit grisen åt huvudet, rapporterar kinesiska medier.

Grisen blev instängd i en stia och överlevde genom att äta kol och dricka regnvatten. En lokal affärsman blev så rörd av dess öde att han köpte den och döpte den till Zhu Jianqiang - Stark gris. Människor kom från när och fjärran för att titta på grisen, som fått ett nytt hem i ett museum. Men där har den tidigare så vänliga grisen blivit både bortskämd och otacksam, fetare och latare för varje dag, enligt personalen.

Grisen vill inte längre gå på promenad och har blivit så trött på besökare att den nu har för vana att blockera dörren till sitt rum. Andra populära djur i Kina i år är en hund som inte vek från sin sjuka ägares sida och en katt som nästan dog av sorg när dess partner blev överkörd.

Grymt bra story skulle jag vilja säga även om det inte har någonting med sport att göra...Patrik ”Bjärred” Andersson blir ny sportchef i Malmö FF. Han tar över efter Hasse Borg i början av nästa år, skriver Sydsvenskan. Det låter bra, klubben behöver en ny sportchef, det har gått fel ganska länge nu.

En internationell liga som specialiserat sig på att stjäla exklusiva stadsjeepar har sprängts i Stockholm. Bland de gripna finns Maskeradligans ledare.

Han drog på sig 598 utvisningsminuter under två säsonger. Nu är rekordbusen Lance Ward på väg tillbaka till elitserien. En riktig profil som skulle passa bra in hos oss, säger Luleås sportchef Lars ”Osten” Bergström.

Tja vill man öva på att spela i box play är det ett utmärkt val... Jag sätter en peng på att han blir den mest utvisade innan säsongen är över. Hitta de bästa oddsen

I går gjorde Mats Sundin comeback. Han var tongivande på isen när Sollentuna HC:s veteraner slog klubbens A-lag med 5–3. Känns hyfsat, men jag behöver nog en eller ett par veckors träning till innan jag är redo för NHL, säger han till Sportbladet.

I går intervjuades Mats Sundin om övergången i kanadensisk tv. Det var ett enkelt beslut, säger han.

Nu verkar tullen ha skitit i blå skåpet och skänkt piratkopierade Ipods till sina egna anställda...
I en lyxig låda, och med Tullverkets logga inristad på baksidan, låg en ogenerad klon av Apples bärbara musikspelare iPod.

Pinsamt. Vårt jobb är att förhindra spridningen av sådana här, säger en anställd.Se Dagens Spel av mig

Läs dagens inlägg:
Du suger fett!
Its not over until the fat lady sings
Dödsstraff på övertidsslarv!
Sexig tjuv och polis kanske...
In Obama we trust...
Värdelöst crap...
Gon Orre...
Grisigt!
Knockout!
Skäms!
Utklassning...men fel vinnare


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!