Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

söndag 21 december 2008

Knockout!

Knocken som hela NHL pratar om på Boston-centern Patrice Bergeron som inte klarade ta sig av isen på egen hand.Mitt på planen kolliderade Boston-centern våldsamt med Carolinas Dennis Seidenberg. Bergeron körde rakt in i sin motståndare med huvudet före och blev liggandes med ansiktet mot isen.

En annan som blev skadad var Daniel Alfredsson som skadades i natt. Han låg efter en otäck tackling i ryggen kvar på isen och vred sig i smärtor en längre stund – och fick sedan ledas av banan. I matchen mellan Ottawa och Dallas som gästernas Jere Lehtinen tacklade in ”Alfie” i sargen – bakifrån.

Redan i natt var Jonas Frögren tillbaka på isen. Dessutom gjorde han mål när Pittsburgh krossades med 7-3.

"Målmaskinen Andreas Lilja" slog till. Det var 81 matcher sedan han senast gjorde mål...

Larz Kristerz har varit personliga favoriter men i finalduellen var de sopiga, Scotts version var rena rama knockouten i jämförelse med Larz Kristerz. De tom missade texten... Men roligt för dom i varje fall.

Förutom äran och pokalen blev de inbjudna till SVT:s publikfavorit ”Allsång på Skansen”. Vi kan inte tro att det här är sant, säger Stefan Nykvist lyckligt.
Skönt att Holyfield är en "Champ" även efter matchen mot Valujev. Han kunde mycket väl vunnit matchen. Evander Holyfield gjorde ”det omöjliga”. 46-åringen stod upp alla tolv ronder mot jätten Nikolaj Valujev – men erövrade trots en bragdinsats inte mästarbältet. Svensken Mikael Höök var en av två poängdomare som dömde Valujev som segrare. Den domen ska nu ses över eftersom några menar att det var mutade domare.

Nu har vi blivit ombedda att ta med en video med matchen tillbaka till hotellet och se den en gång till utan ljud. Sedan ska vi räkna poängen och se om det blev någon skillnad. Resultatet ska presenteras på ett seminarium, säger Mikael Höök.

Mikael Höök blev själv utbuad av publiken.

Det var i varje fall en tråkig match och Stefan Alfelt tycker att det "till stor del blev det en ickematch. Holyfield satsade på snabba attacker och hade framgång med det i de inledande ronderna utan att ett enda av slagen skakade den väldelige motståndaren." Han är också inne på att Holyfield faktiskt träffade flest rena slag och borde vunnit matchen.


Det här är ett förlorat år för Stockholmsbörsen som fallit närmare 45 procent sedan årsskiftet. När börsen sviker växer intresset för alternativa investeringar. Många flyr till fasta tillgångar som konst, antikviteter och samlarföremål. Ofta vackrare än en aktieportfölj, men inte självklart tryggare.

Axier.se - Aktietips som fungerar i både upp- och nedgång på börsen. Sedan 2001 har vi varit aktiva i börsens alla faser och lyckats leverera kloka råd till våra kunder. Bli kund du med. Gratis nyhetsbrev, testa idag


Målsuccén för Marcus Berg fortsätter i holländska ligan. Han gjorde fyra av Groningens fem mål när de vann borta mot Roda med 5-2. På sexton matcher har Berg nu gjort 13 mål och ligger tvåa i den holländska skytteligan.

Det är skönt att Marcus börjar göra mål igen. Det behövs en internationellt bra målskytt i ett svenskt landslag så jag hoppas att han kan ta det steget dit nu...

Ajax-ryktena höll på att knäcka honom mentalt. Nu är Marcus Berg, 22, het igen – kolla bara på fingrarna. Nu skiter jag fullständigt i vad folk snackar om, säger fyramålsskytten till Sportbladet. Men hur nära är Marcus en övergång till Ajax? Jämför spelbolagen på nätet

Groningen är ur sin svacka efter storvinsten borta mot Roda. Men Petter Andersson har det fortsatt tungt efter att ha missat helgens förlösande seger. Hammarbys förre mittfältare tog skadeproblemen med sig från Sverige till Holland.

Som jag förstod så skulle Inter få det jobbigt med Siena borta, de borde inte vunnit utan mitt kryss borde ha varit rätt... många borde där...
Se Dagens Spel av mig

Läs dagens inlägg:
Du suger fett!
Its not over until the fat lady sings
Dödsstraff på övertidsslarv!
Sexig tjuv och polis kanske...
In Obama we trust...
Värdelöst crap...
Gon Orre...
Grisigt!
Knockout!
Skäms!
Utklassning...men fel vinnare


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!