Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

tisdag 23 december 2008

Mobiltelefon till julklapp? Blä!

På Google gnäller personalen över att årets julklapp inte blir den sedvanliga sedelbunten i julplånboken, utan i stället en... mobiltelefon? Och då inte vilken mobil som helst, utan Googles egna. I stället för 1 000 dollar, som alla googloider brukar får (vissa får upp till 20 000 - 30 000 dollar), blir det alltså en mobil som kostar 179 dollar i handeln. Utan abonnemang. Orsaken är naturligtvis krisen som även slår mot Google. Aj, aj har verkligheten hunnit ifatt Google...

Genom storfilmen Australia vill regissören Baz Luhrmann väcka liv i den gamla skolans Hollywoodfilm, med klassiker som Borta med vinden och Trollkarlen från Oz som ledstjärnor. Betydligt fler influenser slåss dock om utrymmet i detta bioaktuella mastodontverk, där Nicole Kidman möter lantlig passion i andra världskrigets skugga.Här kommer ett glädjebesked till handbollslandslaget. Blågult slipper möta två av världens bästa spelare i VM. Skönt för oss, kommenterar Staffan Olsson. Den spanske förbundskaptenen Valero Rivera valde nämligen att inte ta med målvakten Arpad Sterbik och vänsternian Sergej Rutenka.

Sveriges VM-matcher:
17/1: Kuba
18/1: Sydkorea
19/1: Spanien
21/1: Kuwait
22/1: Kroatien

Stefan Erixon i Hammarby Bandy skänkte 110 000 kronor till föreningen. När landslagsprofilen flyttade till Ryssland – skänkte han 110 000 kronor till sin gamla klubb. Allt för att hjälpa det då krisdrabbade bandylaget Hammarby. Jag ville göra rätt för mig, säger Stefan Erixon.

"Star wars"-filmerna ska framföras som musikal i London nästa år. George Lucas har gett grönt ljus för "Star wars: A musical journey", en två timmar lång föreställning som går av stapeln på Londons O2 Arena den 10 april...Det egna bandet och Melodifestivalen prioriterades högre. Erik Segerstedts kör fick öva ensam inför fredagens ”Körslaget”-premiär. Vi vet inte var han är, säger deltagaren Annika Hamnered. Som jag sagt förut, Erik är ingen vinnare av Körslaget, sätt inga pengar på honom... Jämför spelbolagen på nätet

Svenska friidrottsförbundet vill arrangera junior-VM 2012 på Stockholm stadion. Vi inleder en förstudie i januari tillsammans med kommunen för att se vad som krävs, säger förbundets generalsekreterare Mikael Peterson.

Radi Medical Systems har sålts till det amerikanska företaget St Jude Medical. Köpesumman var 250 miljoner dollar, motsvarande nära två miljarder kronor, skriver Upsala Nya Tidning på nätet.

Fotboll på annandagen i England är som bandy och portfölj i Sverige sedan urminnes tider. Serieledande Liverpool tar emot Bolton där Johan Elmander får löpa och löpa ensam på topp. Efter en trög inledning med skadeproblem har det lossnat för Elmander och supportrarna har insett att svensken är en tillgång. På Anfield lär han dock få jaga förgäves.

Sverige får en ny huliganlag i april. En ny så kallad huliganlag träder förmodligen i kraft till den allsvenska fotbollspremiären i april nästa år. Bland annat ges polisen möjlighet att besluta om tillträdesförbud till arenorna.

Försäljningen av befintliga bostäder i USA sjönk med 8,6 procent i november, analytiker väntade sig att försäljningen skulle minska med 1,0 procent.Se Dagens spel av mig

Läs Dagens inlägg:
Årets flopp
Mobiltelefon till julklapp? Blä!
Stjärnsmällen...
Kasta en sko på Bush om du vill!
Kanontransvestiter
Mutad?
Galen idiot...
Ugh, det svider...
Panik?
Underskattad? Pyttsan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!