Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

måndag 22 december 2008

Måla vägränder, föga sexigt, men...

Tacklingen i ryggen fick Johnny Oduya att ilskna till. Han ville ge igen. Problemet var att spelaren som delade ut den var Philadelphias slagskämpe Josh Gratton. Jag ville kasta handskarna, erkänner den svenske backen.

Jaha, okej varför gjorde du inte det då? Du verkar ha blivit en riktigt "chicken swede" Oduya, det var ju lite annat här i elitserien...Fondavgifterna rusar. Avgifterna som spararna betalar till fondbolagen fortsätter att stiga. En sparare som har 100 000 kronor i en aktiefond får i dag betala en hundralapp mer varje år i avgift än för fyra år sedan, enligt AMF Fonder. Betalar du för mycket skatt? Prova Avdragstipsen!

Sidney Crosby krossar ett NHL-rekord. Utanför isen. Ingen spelare har tidigare fått så många All Star-röster som superstjärnan. I söndags kväll noterade han 1 020 736 röster och passerade därmed Jaromir Jagrs åtta år gamla rekordnotering i Pittsburgh.

Vilken division kommer att vinna All-starmatchen? Hitta de bästa oddsen

Det amerikanska försäkringsbolaget AIG säljer sitt dotterbolag HSB Group till Munich Re för 742 miljoner dollar kontant.

Per-Johan Axelsson och hans Boston Bruins ångar på i toppen av Western conference. I natt tog laget sin 24:e seger för säsongen. Laget har nu 14 segrar på de 16 senaste matcherna och har parkerat på förstaplatsen i den östra konferensen. Detta sedan Axelsson spelat fram till det avgörande målet i 6-3-vinsten över St. Louis Blues.

Boston och San Jose som hemmalag har varit bra spel hela hösten, vi får se hur länge det fortgår, jag tycker det ser ut som att famför allt San Jose är lite på nedgång.

För den som letar ett placeringsalternativ med bra motståndskraft i en sämre konjunktur är Geveko ett bra alternativ.

Verksamheten är i huvudsak inriktad på målning av vägmarkeringar och de satsningar på infrastruktur som aviserats är en krydda i sammanhanget, även om det lär dröja innan det kommer att märkas i form av ökad omsättning för Geveko. Betydligt viktigare på kort sikt är att länder som Norge och Finland ökat sina underhållsbudgetar. Här väntas effekten synas redan under 2009, enligt vd Hans Ljungkvist, allt enligt DI.

Gevekos östliga vägmarkeringar är också rätt spår in i 2009, enligt VA:s Aronsson.

Geveko har ett mål att lyfta rörelsemarginalen från 2,4 procent till 8 procent 2010.Milans brasilianer imponerade när de vann med 5-1 mot Udinese inför ögonen på David Beckham. Två mål av Kaká och två av Pato..

Bråk med elitklubbarna, spelare som tackar nej och uteblivna resultat. Svensk hockey mår inte bra just nu, säger Christer Englund.

Det är väl ett understatement... Svensk ishockey har klätt sig i den fete direktörens självgoda kostym. Världens bästa liga utanför NHL har varit som ett mantra som man själv har trott på. Inse faktum, Det är tveksamt om elitserien nu för tiden är nummer två utanför NHL. Faktum är att elitserien är svagare än på mycket länge, det visar bla hur elitserien haft skiftande ledare och lag som inte brukar ligga i toppen i vanliga fall.

Här är listan över NHL:s mest överbetalda spelare, enligt Sportbladet:
1. Wade Redden, NY Rangers.
2. Ed Jovanovski, Phoenix.
3. Chris Drury, NY Rangers.
4. Brad Richards, Dallas.
5. Nikolai Khabibulin, Chicago.

Som anligt brukar NY Rangers ligga i topp när det gäller spelare som underpresterar i förhållande till sin lön. Det är lite av ishockeyns Newcastle.

Kurserna på de ledande Asienbörserna spretade åt olika håll på morgonen. Japanska regeringens försök att elda på ekonomin drog upp Tokyobörsens Nikkei 225-index med 1,6 procent. Hongkongbörsens Hang Seng-index föll dock.

Toyota, världens största biltillverkare, flaggar för en rörelseförlust på 150 miljarder yen, cirka 12,8 miljarder kronor, för den brutna räkenskapsåret 2008/2009. Tidigare räknade bolaget med en vinst på 600 miljarder yen. Det första gången någonsin som bolaget räknar med en förlust.Se Dagens Spel av mig

Läs dagens inlägg:
Säkerhetsvarning!
Skatta dig lycklig...
Bush sko säljes!
Zlatan är INTE folkets favorit!
Jack the Ripper
Skotten i Knutby
Zlatan och Mourinho i bråk!
Förlust 280 miljarder...
Dödsstöten!
Vem har stulit Jesus?
Måla vägränder, föga sexigt, men...


1 kommentar:

  1. Du verkar inte läst hela artikeln? Rupp och Leach kom emellan då var det ingen idé, han hann ju inte kasta handskarna i det läget.

    SvaraRadera

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!