Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

torsdag 18 december 2008

Jultomten = Obama

Tillträdande presidenten Barack Obama kan komma be kongressen godkänna ett stimulanspaket på 850 miljarder dollar (det är den nätta summan på ca 7000 miljarder...). Siffran har stigit på grund av den fördjupade konjunkturnedgången. Enligt Barack Obamas medarbetare krävs ett så stort belopp för att vända den stigande arbetslösheten.

Prognos för Kinas KPI-tillväxt är klar. Nationella utvecklings- och reformkommissionen (NDRC) kommer att sätta målet för 2009 till 3,0-4,8 procents ökning, enligt 21st Century Business Herald, rapporterar Reuters.

Prenumerera på Axiers nyhetsbrev med spännande analyser varje vecka.


Bobo tänker inte avgå självmant, nä men han kommer nog att få gå ändå om det forsätter så här för Malmö. Undrar vad oddset är för att han ska få sparken? Jämför spelbolagen på nätet. För att rädda Malmö så måste nog Percy göra en brandkårsutryckning. Tyvärr verkar det inte funka om inte Percy drar i trådarna. Jag instämmer till fullo med Patrik Thorsell.

12 vinnaraktier 2009 enligt VA. Saab och Swedbank är oväntade nykomlingar i VA-portföljerna medan Kinnevik är enda aktien som hänger med från förra året.


Låg risk är enligt VA följande: SAAB, Securitas, Teliasonera och Getinge.

Medel risk är Kinnevik, Tradedoubler, Nordnet och Volvo.

Hög risk är East Capital Explorer, Swedbank, MTG och West Siberian.

Axier.se - Aktietips som fungerar i både upp- och nedgång på börsen. Sedan 2001 har vi varit aktiva i börsens alla faser och lyckats leverera kloka råd till våra kunder. Bli kund du med. Gratis nyhetsbrev, testa idag

Mitt personliga råd är att var försiktiga med aktier och endast handla på marginalen, dvs små volymer och anse att aktier för tillfället är väldigt chansartat. Det är mycket möjligt att säljoptioner och andra warranter är mer säkra än aktier (och då pratar vi ändå om värdehandel med mycket hög risk...) Vill du se hela listan från VA så klicka här. så här gick VA:s 2008 års portfölj om du vill se.


Tungviksmötet döms ut av Klitsjkos agent. 46-årige Evander Holyfield – mot drygt 150 kilo tunge Nikolaj Valujev. En katastrof för boxningen, anser bröderna Klitsjkos agent. – Det här kan bara bli en fars, säger Bernd Bönte. Faktum är att Evander Holyfield lär åka på så mycket stryk så det inte finns på denna jord... Kan man få pengarna tillbaka vid ett spel på Valujev? Veckans hetaste spel.

Kul att det är en svensk poängdomare som ska ha koll på när blodet sprutar och Holyfield får se sina tänder flyga...


Nasdaq-börsens förre styrelseordförande Bernard Madoff har under decennier drivit en gigantisk hedgefond, på runt 400 miljarder kronor. En fjärdedel av Sveriges BNP, en tredjedel av hela det amerikanska räddningspaketet för finansmarknaden – dock var allt en enda stor bluff. Madoff har erkänt att han i huvudsak bedrivit verksamhet som ett så kallat Ponziupplägg, där nya investerares pengar tas för att ge gamla investerare känslan av avkastning. Banker och pensionsfonder över hela världen har gått på bluffen och öst in pengar, här på hemmaplan bland annat Nordea som satsat en halv miljard....

SBAB räknar därför med att Riksbanken sänker styrräntan från 2 till 1 procent redan vid nästa räntemöte i februari. Det skriver SBAB i Boräntenytt på torsdagen.


Nej, Rangers var inte värda 2 pinnar mot LA Kings, men så har det varit stora delar av säsongen. De har inte alls varit med i matcherna men ändå vunnit oftast på straffar eller i sudden. Det känns som att Rangers är ett korthus som behöver stabiliseras upp.

Se Dagens Spel som jag har tippat


Läs dagens artiklar:
JAS kraschar igen...
Duvmördare!
Hybris?
Brrr, 2009 blir att övervintra...
Dunka mig gul oc blå...
Svindyrt i Sverige
Byxis...
Fullkomlig vidrigt!
Fest varje kväll
Nu är jag i Hades...
Jultomten = Obama
Får inte vara skotträdd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!