Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

torsdag 18 december 2008

Duvmördare!

Evander Holyfield, 46, väntas bli uppäten av Nikolaj Valujev, 35. Men Holyfield fruktar inte den 214 cm långe jätten som väger 150 kilo. Storleken har ingen betydelse. Det skiljer 55 kilo och 27 centimeter mellan Valujev och Holyfield samt elva år. Det här känns som matcherna mellan Thomas Johansson och Alexander Karelin. Man visste på förhand att Johansson var chanslös. Detsamma gäller i den här matchen. Det kan inte ge några höga odds på en seger för Valujev. Jämför spelbolagen på nätet

San Lorenzos försvarare Gaston Aguirre, 27, skulle rensa iväg bollen. Det slutade med ett dödsfall. Nu kommer jag att bli ihågkommen som fotbollsspelaren som dödade en duva, säger han. Ja, det kan du verkligen räkna med...

Onsdagens möte i argentiska ligan mellan San Lorenzo och Tigre var 64 minuter gammal när hemmalagets Gaston Aguirre skickade iväg en rökare.

Bollen gick i riktning mot en samling duvor, som flög iväg – alla utom en. Domaren Saul Laverni plockade upp duvan som träffats och konstaterade att den var stendöd.


Stjärnadvokaten Leif Silbersky är skarpt kritisk till att Åke Svanstedt har blivit avstängd. Han hävdar att vittnena är opålitliga och att det inte håller i rättegång.
Jag tror vi ser en rättsskandal framför oss, säger Leif Silbersky.

Dow Jones faller rejält minus -2,3...kan det bero på Bush? Bush-administrationen tittar på en möjlig ordnad konkurs för de tre stora biltillverkarna som ett alternativ för den blödande bilindustrin.

Prenumerera på Axiers nyhetsbrev med spännande analyser varje vecka.

SAS säljer sitt innehav om 47,2 procent i Air Baltic till ledningen i det baltiska bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande. Försäljningspriset är 14 miljoner lettiska lat, cirka 220 miljoner kronor, som ska erläggas senast 31 januari. Transaktionen innebär en positiv resultateffekt för SAS på 175 miljoner kronor.



Se Dagens Spel som jag har tippat


Läs dagens artiklar:
JAS kraschar igen...
Duvmördare!
Hybris?
Brrr, 2009 blir att övervintra...
Dunka mig gul oc blå...
Svindyrt i Sverige
Byxis...
Fullkomlig vidrigt!
Fest varje kväll
Nu är jag i Hades...
Jultomten = Obama
Får inte vara skotträdd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 



BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!