Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

tisdag 23 december 2008

Mutad?

Minst 10 procent. Så mycket tror ledande researrangörer att resandet minskar nästa år. Effekten märks mest till sommaren, men redan nu efter nyår halverar en del charterbolag antalet resor till USA.

Avhoppet som tränare för Susanna och Jenny Kallur påverkar inte Karin Torneklints roll i landslagsorganisationen. Nej, hon har mitt fulla förtroende i den funktionen, säger förbundskapten Stefan Olsson.

Nej, Chelsea vill inte ta över serieledningen. Efter 0–0 mot Everton är Liverpool fortsatt i serieledning. Och för första gången i år tappade Chelsea poäng på bortaplan.

John Terry lovordade inför matchen lätt pressade tränaren Luis Felipe Scolari. Sedan gick han ut och förstörde brasilianarens chanser att ta nionde raka segern på bortaplan och gå upp i serieledning, en poäng före Liverpool. Efter bara 35 minuter fick han nämligen rött kort direkt efter en vansinnig tackling på Leon Osman. John Terry lär få fira jul utan några extra fina julklappar från Chelseas tränare Luiz Felipe Scolari..."Liverpool i serieledning, John Terry utvisad – rödare än så blir det inte. Personligen tror jag fortfarande att Chelsea vinner ligan. Men De Blå gör det inte lätt för sig", skriver Wennman på Sportbladet. Vad är det för odds på att Chelsea vinner ligan? Jämför spelbolagen på nätet

I Nordamerika minskar intäkterna från musikförsäljning med två procent och cd-försäljningen stod för en minskning med 19 procent under årets tredje kvartal, uppger statistikorganet The NPD Group. Samtidigt säljer musikspel massivt; fram till november i år stod genren för hela 16 procent av den totala mjukvaruförsäljningen, vilket gör den till den populäraste spelgenren. Den goda försäljningen drar dels in licenspengar till skivbolagen, dels bidrar den till att marknadsföra nya artister och grupper, säger NPD:s analytiker Anita Frazier.
Moderaterna har dominerat riksmedierna under hösten när rapporteringen handlat mycket om den ekonomiska krisen. Finansminister Anders Borg (m) har synts nästan lika mycket som s-ledaren Mona Sahlin. Det visar medieanalysföretaget Cisions senaste Politikerbarometer, skriver Dagens Nyheter.

Handelsbanken har inlett bevakning av Probi, och ger bolaget en köprekommendation. Riktkursen är satt till 46 kronor.Handelsbanken sänker sin riktkurs för Tele2:s aktie till 90 kronor från tidigare 100 kronor.

Jyske Bank höjer rekommendationen för SAS till köp, från tidigare minska. Riktkursen höjs samtidigt med 35 procent till 35 danska kronor, vilket motsvarar cirka 52 svenska kronor.

Det är upplagt för strid på börsbolagens stämmor. Företagens ledningar lär prioritera kassaflöden, medan ägarna vill ha utdelning på sina placeringar.

Räkna med en hård dragkamp om utdelningarna vid vårens stämmor då högbelånade ägares behov ställs mot sparsamma direktörer.

Bolagsledningarna lär vilja prioritera kassaflöden och starka balans­räkningar i framtiden för att slippa risken att behöva gå till ägare och övrig aktiemarknad och äska nya pengar. På samma sätt lär kreditfinansierade satsningar ligga på is ett bra tag. Ägarna å andra sidan behöver sina kuponger för att betala bankräntor och finansiera annan verksamhet.

Bland de mest omsatta bolagen på börsen i indexet OMX 30 väntas elva öka utdelningen nästa år jämfört med i år. I denna grupp återfinns bland annat de defensiva bolagen Astrazeneca, Securitas och Swedish Match samt överfinansierade kassakon Hennes & Mauritz, enligt VA.Tallinder förstörde min rad igår, jag är föga överraskad. Han är inte bättre... Buffalo hade ledningen med 2-0 och 3-2 men förlorar ändå. Tallinder inne på ALLA baklängesmålen. Jag varnade för honom lika mycket som jag varnade för Chelseas match mot Everton... Man kan nästan tro att någon har mutat honom så att min rad skulle spricka...

Julen är frosseriets tid, dock inte när det gäller spelobjekt. Dagens Lången är minst lika slimmad som en barrad julgran.

Tyska ishockeymatcher och NHL... Det blir inte lätt. Detroit måste dock vinna över St Louis, även om NHL är som lotto...

Frankfurt Lions kommer också att piska DEG. Det hörs ju bara på namnet... Nej skämt åsido så är Frankfurt ganska starka hemma, men DEG är ganska bra borta så det är ingen klockren match men som sagt var, utbudet...

Adler Mannheim borde vinna mot Wolfsburg, Adler har mycket bra form medans Wolfsburg har tvärtom, mycket dålig form...

3 Frankfurt Lions - DEG Metro Stars - 1 - 1,70
5 Adler Mannheim - Wolfsburg - 1 - 1,35
7 Detroit Red Wings - St Louis - 1,40 - 1
------------------------------------------------------
Trippel summa odds: 3,21 = ev vinst 3,21 x 100 = 321 kr


Saldo innan dagens spel 312,50 krSe Dagens spel av mig

Läs Dagens inlägg:
Årets flopp
Mobiltelefon till julklapp? Blä!
Stjärnsmällen...
Kasta en sko på Bush om du vill!
Kanontransvestiter
Mutad?
Galen idiot...
Ugh, det svider...
Panik?
Underskattad? Pyttsan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!