Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

måndag 22 december 2008

Vem har stulit Jesus?

Gör Pär Mårts till ny förbundskapten för Tre Kronor. Men först till säsongen 2010–2011. Bengt-Åke Gustafssons är värd chansen att ta ett andra OS-guld med Sverige i Vancouver 2010, det tycker Mats Wennerholm på Aftonbladet.

Euro Hockey Tour kan jag inte ens ta på allvar längre. Det blir samma pajkastning varje gång. Och det går inte att spela med bästa laget i varenda turnering. Det skulle slita ut toppspelarna lagom till VM och Hockeyligan skulle aldrig gå med på det.

Jag instämmer Euro Hockey Tour är patetiskt. Lägg ned skiten! Vem som ska bli förbundskapten kan gå att diskuteras. Jag tycker det skulle vara mycket mer spännande med Ulf Dahlén än Per Mårts. Han har ju visat att han kan lyckas, nu när Frölunda börjar klättra uppåt.

Samsung väntas lansera en mobiltelefon byggd på Googles operativsystem Android under det andra kvartalet nästa år.Mats Sundin gick med på 700 000 dollar mindre i lön än han var erbjuden, då han skrev på för Vancouver. Allt för att Vancouver ska kunna byta till sig ytterligare en toppspelare efter nyår i jakten på Stanley Cup. Han frågade själv om han kunde göra något för att hjälpa laget, säger Vancouvers general manager Mike Gillis. Mats Sundin gick med på 700 000 dollar mindre i lön än han var erbjuden, då han skrev på för Vancouver. Inga problem svarade han då.

Det var stort gjort Sudden! Nu lär det inte göra något ändå, varken från eller till...

Den indiska biltillverkaren Tata Motors går med på att pumpa in tiotals miljoner pund i Jaguar Land Rover för att förhindra en kontantkris.

Karin Torneklint hoppar överraskande av som tränare för Susanna och Jenny Kallur. Torbjörn Eriksson fortsätter leda tvillingparet på egen hand. Vi har diskuterat upplägget, i övrigt har jag inga kommentarer, säger Torneklint. Karin Torneklints avhopp är ett tungt slag för systrarna Kallur efter ett omtumlande år. Utan Karins medverkan finns risken att Sanna tappar det som är hennes styrka: tekniken över häckarna.

Riskkapitalföreningens nytillträdda vd Marie Reineus anser inte att finanskrisen direkt påverkat riskkapitalbolagen. Däremot märks lågkonjunkturen av väldigt tydligt. Den stora faktorn är problemen med att värdera bolag just nu. Kan man inte sia om konjunkturutvecklingen är det väldigt svårt att sätta ett värde på en investering, säger Marie Reineus.

De fyra större svenska riskkapital-bolagen Nordic Capital, EQT, Altor och IK går in i det nya året laddade med tillsammans minst 190 miljarder kronor att handla bolag för, enligt SvD Näringslivs beräkning. Samtidigt väntas finanskrisen göra det fortsatt svårt att genomföra köp.

Ärligt talat ge Mark Hughes sparken. Om han inte kan få klasspelare som Elano och Jo att prestera då har man kapitalt misslyckats. Du kan värva och värva men Mark Hughes är ingen stor tränare.

När vi får in kvalitet i laget kommer saker att börja hända, säger managern Mark Hughes. Va Vad är det för signaler till resten av laget? Förra året ledde laget ligan länge med ett lag som var sämre än årets, det säger allt om Mark...

Japan rapporterar ett handelsunderskott på 223,4 miljarder yen, motsvarande 19,5 miljarder kronor, i november då exporten föll snabbare än tidigare.Nemanja Vidics röda kort i VM för klubblag blev kostsamt. Nu missar stjärnbacken Champions League-mötet med Inter. Det är fortfarande oklart exakt hur lång avstängningen blir. I värst fall kan han missa bägge mötena mot Inter.

Ålandsbanken har bestämt sig för att köpa Kaupthing Sverige. Avsiktsförklaringen blev offentlig på måndagen. Kaupthing Sverige AB har totala tillgångarna som uppgår till cirka 1,5 miljarder euro.

Arsenal fick tre stenhårda, snett bakifrån, på Emirates: Fabregas knäskadad. Adebayor utvisad. Robbie Keane, av alla, målskytt för Liverpool, skriver Peter Wennman.

Den hårdaste var nog Fabregas skada. Blir han borta länge då blir det inte roligt för Arsenal. Laget är tallangfullt (tycker man säger det år ut och år in om Arsenal under Wengers tid) men har inte pondusen för att vinna ligan. Talangerna måste stanna och växa till sig annars kommer Arsenal alltid vara det tallangfulla laget utan meriter. Har Arsenal någon chans i år? Betivlar stark, oddsen talar inte för dem heller... Jämför spelbolagen på nätet


Jesusbarnet i naturlig storlek har varit det stora dragplåstret till julkrubban utanför Stora hotellet i Jönköping. Nu gapar krubban tom. Bara ett tappat öra finns kvar, skriver Jönköpings-Posten. Vi ville få ut Jesus till folket, men inte på det här sättet, säger Curt Ankarberg, som sköter krubban...

Fyra mål på fyra matcher och bäst på planen igen. Nu avslöjar Sveriges hetaste anfallare sin stora nyårsönskan för Sportbladet. Jag hoppas bli uppköpt av en storklubb, säger Henok Goitom.

Kom igen, en slända gör ingen sommar, du får nog producera en längre tid för att det ska hända. Ditt "record" är ju inte imponerande, misslyckande både i Udinese och Murcia och starten på din tid i Valladolid var ju inte heller lysande...Aftonbladets tidningsupplaga rasar och gapet till Expressen minskar. Det firar Aftonbladet med att köpa Iphones till alla anställda... Beskedet togs emot med jubel av de anställda...alltså att de skulle få en Iphone...

Skidåkare borde ju kunna stå på benen tycker man...ramla två gånger på raken verkar lite klantigt och orutinerat. Kul annars att seniorerna kunde bli tvåa i sprint. Man är ju bortskämd med att svenskarna dominerar i Düsseldorf, men inte i år.

Skidskyttet var väl hyfsat, och det var ju kul med en andra plats i stafetten. Damernas stafett kunde man dock kräva lite mer av. Sofia Domeij var riktigt dålig. Mattias Nilsson stående skytte, tala om mörker... Däremot var Carl johan Bergman grym som jag poängterat förut i mina inlägg. Magnus Jonsson gjorde också en bra första sträcka.

Statliga Tredje AP-fonden köper hälften av Hemsö Fastigheter AB, ett dotterbolag till börsnoterade Kungsleden. Priset för affären är 2,4 miljarder kronor. Med i affären ingår 277 ”publika fastigheter” inom områdena skolor, äldreboende och vård. Bland hyresgästerna märks kommuner, landsting och myndigheter.

Alpina landslaget har det inte lätt. Anja-eran är snart över och därefter kommer...ingenting. Vi får räkna med att tredjeplatser är en stor framgång i framtiden dvs - de närmaste 5 åren efter det att Anja slutat.

Larz Kristerz har numera rockstjärnestatus, dock på hemvävt svenskt vis...

Tusentals människor fyllde gator och torg för att hylla sina hjältar. Historiska scener utspelade sig i går när Larz Kristerz återvände till Älvdalen. Det var liksom... jag saknar ord, det var så väldigt rörande, säger Peter Larsson.

Men det var scener som kunde varit bara våta drömmar eftersom de tänkte tacka nej till deltagande i Dansbandskampen när de fick förfrågan. Men när de tänkt till en stund ändrade de sig...tur för dom.Örjan Frid blir ny koncernchef och vd för Tradedoubler, med omedelbart tillträde. Han ersätter William Cooper som lämnar Tradedoubler. Tja det är bara att hoppas att de kan bättra på sin kundsupport. Den är fullkomligt värdelös. Rekommenderar INTE Tradedoubler...

Gamle Bajenspelaren Dede Anderson ser inte speciellt vältränad ut... Brassar och lite för stora magar verkar vara en såpa som aldrig tar slut...

Se Dagens Spel av mig

Läs dagens inlägg:
Säkerhetsvarning!
Skatta dig lycklig...
Bush sko säljes!
Zlatan är INTE folkets favorit!
Jack the Ripper
Skotten i Knutby
Zlatan och Mourinho i bråk!
Förlust 280 miljarder...
Dödsstöten!
Vem har stulit Jesus?
Måla vägränder, föga sexigt, men...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!