Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

måndag 22 december 2008

Jack the Ripper

Henrik Larsson funderar på om han ska fortsätta sin fotbollskarriär. Under tiden fortsätter han definitivt sin innebandykarriär. Ikväll spelar Larsson från start borta mot Västerås.

Nu ska Patrik Ingelsten bara skriva på ett kontrakt med Heerenveen så är affären i hamn. Agenten Patrick Mörk vill dock inte ta ut något i förskott. Osvuret är bäst och innan allt är helt klart så ska man inte säga att det verkligen blir så, men han reser ner i dag, säger han.

Jag har ju sagt att han kommer att floppa men jag får gärna ha fel... Man måste ju ändå lyckönska honom och hoppas att det går bra för han.

Emmanuel Adebayors visades ut efter en närkamp med Liverpools Alvaro Arbeloa. Själv anser han att Arbeloa filmade. Han slängde sig som om jag hade stuckit en kniv i honom, säger han.

Tja det är inte lika intressant och roligt att drabbas av samma medicin som man själv brukar dela ut, eller hur Adebayor "Jack the Ripper"?Ivica Kostelic, Kroatien, vann världscuptävlingen i slalom i italienska Alta Badia. Tre svenskar slog sig in bland de tio främsta efter bra andraåk. Precis vad jag behövde, sade tiondeplacerade Jens Byggmark till TT.

Suck, det är tioplaceringar vi får glädjas åt nu för tiden...

Rosendahl började bandykarriären i Uppsala innan han började på bandygymnasiet i Sandviken. Det var sedan nära spel i Sirius men Rosendahl valde Västerås, men nu sluts cirkeln.

Jim Carreys nya film "Yes man" spelar han en man som bestämmer sig för att bara säga ja till allt som kommer i hans väg. Uppenbarligen ett motto som helgens biobesökare följde, då filmen är ny etta. Och för första gången sedan premiären återfinns inte "Mamma mia" bland de tio mest sedda filmerna.Damlandslaget i fotboll får en nationalarena - nya Gamla Ullevi i Göteborg - från och med nästa år, meddelade Svenska fotbollförbundet på måndagen.

Två fastighetsbolag går emot trenden i sektorn med en börsutveckling som gått bättre än index under året.

På börsen går det fortsatt trögt för fastighetsbolagen.Kursutvecklingen i åtta av de största bolagen i sektorn: Atrium Ljungberg, Whilborgs, Hufvudstaden, Wallenstam, Kungsleden, Fabege, Castellum och Klövern, är dyster.

Hufvudstaden har klarat sig bäst med en nedgång på cirka 15 procent. Näst bäst har Wihlborg-aktien gått med sina -20 procent.

En fastighetsaktie som utmärkt sig, fast åt fel håll, är Fabege som rasat med hela 61 procent till 26,30 kronor.

SVT lovade redan på lördagen en fortsättning av "Dansbandskampen". Även nästa år kommer SVT att samarbeta med Peter Settmans produktionsbolag Baluba, men än så länge finns fler frågor än svar när det gäller den kommande säsongen. En sak är dock klar - SVT kommer att ändra de kritiserade tävlingsreglerna.Se Dagens Spel av mig

Läs dagens inlägg:
Säkerhetsvarning!
Skatta dig lycklig...
Bush sko säljes!
Zlatan är INTE folkets favorit!
Jack the Ripper
Skotten i Knutby
Zlatan och Mourinho i bråk!
Förlust 280 miljarder...
Dödsstöten!
Vem har stulit Jesus?
Måla vägränder, föga sexigt, men...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!