Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

torsdag 18 december 2008

Brrr, 2009 blir att övervintra....

Nästa år blir nattsvart för världskonjunkturen, men redan 2010 börjar stimulanspaketen och räntesänkningarna få effekt. Den svenska ekonomin ligger relativt bra till, men återhämtningen kommer ta tid.

Axier.se - Aktietips som fungerar i både upp- och nedgång på börsen. Sedan 2001 har vi varit aktiva i börsens alla faser och lyckats leverera kloka råd till våra kunder. Bli kund du med. Gratis nyhetsbrev, testa idag

2009 ett år då företagen och hushållen ligger lågt. Investeringarna dras ner så mycket det går och konsumtionen minskar. USA går i praktiken ner för räkning, liksom Storbritannien. Flera bedömare, bland dem Stephen Roach, Asienchef på Morgan Stanley, och Anders Ekernäs, stjärnförvaltare på Wall Street, spår en flerårig fas med mycket blygsam tillväxt under vilken de amerikanska hushållen amorterar av sina skulder.

Uppgifter säger att Cristiano Ronaldo, 23, lämnar Manchester United för Real Madrid efter säsongen. Struntprat, enligt Sir Alex Ferguson, 67. Inte en chans. Jag skulle inte ens sälja ett virus till dem, säger Ferguson.Kärleken verkar spira mellan Alex Ferguson och Real Madrid, men jag tror att Ronaldo kommer att spela i Real Madrid till hösten. Vad kan oddsen vara för att Ronaldo spelar i Real till hösten?

Jämför spelbolagen på nätet

Zlatan Ibrahimovic, 27, kan glömma att få Didier Drogba, 30, som anfallspartner. Det är noll procent chans att han kommer till Inter i januari, säger Inters coach Jose Mourinho.

Däremot verkar Adriano vara på väg bort. Enligt Corriero dello Sport uppges dock brasilianska Flamengo vara på jakt efter Adriano, 27, efter att klubben nobbats av förre Milanspelaren Ronaldo, 32.

USA:s ledande indikatorer sjönk 0,4 procent i november, jämfört med månaden före. Analytikerna hade spått en nedgång med 0,4 procent jämfört med månaden före, enligt Bloomberg News prognosenkät.


Karo Bio måste leverera ett partneravtal inom kort för att inte sätta press på aktiekursen, skriver Redeye.

Axier.SE - Nya analyser varje dag, följ utvecklingen av Ericsson, H&M, ABB, Lundin Oil mfl. Analyserna kommer innan handeln öppnar för dagen.

Redeyes bedömning är att Karo Bios aktiekurs hamnar mellan 15-20 kronor efter ett licensavtal, med rådande börsklimat. Men en intresserad köpare är troligen beredd att betala uppemot 30 kronor per aktie för bolaget, enligt analyshuset.

Spelutredningen är framtagen. Men nu kan Sverige stämmas av EU-kommissionen. Utredningens två förslag att Sverige helt eller i huvudsak ska behålla spelmonopolet är svar EU-kommissionen knappast kommer att godta, säger Ulf Bernitz, professor i europeisk integrationsrätt.Jag skulle bli mycket förvånad om utredningen inte kommer att ändras, den innehåller allt för mycket tveksamheter och den är ett stort steg bakåt i tiden, så jag tror inte den kommer att gå igenom i det format som den är nu.

Nyckeln till framgång för Nanne Bergstrand har varit: böcker och en vilja en vilja till personlig utveckling. Man blir aldrig fullärd i att förstå sig själv, det har drivit mig mycket. Och att förstå andra. Att jobba med ett lag, olika personligheter. Jag försöker hela tiden att fylla på kunskap i filosofi och människokunskap och läser rätt mycket av sådan facklitteratur.
Försäljningen av Kaupthing Sverige närmar sig ett avgörande. Aktierna i Kaupthings svenska verksamhet togs i pant av Riksbanken i samband med att det isländska moderbolaget Kaupthing övertogs av den isländska staten den 9 oktober i år. Den hetaste spekulanten som köpare är Ålandsbanken.

En strukturaffär mellan de två bankerna skulle passa båda bolagen. Överlappningen är minimal. Ålandsbanken saknar sedan tidigare kontor och verksamhet i Sverige men är medlem vid börserna i Stockholm och Helsingfors, allt enligt Affärsvärlden.

Julklapparna är betalda – men paketen uteblir. 60 anmälningar har kommit in mot nätföretaget Kameraexperten.se

Se Dagens Spel som jag har tippat


Läs dagens artiklar:
JAS kraschar igen...
Duvmördare!
Hybris?
Brrr, 2009 blir att övervintra...
Dunka mig gul oc blå...
Svindyrt i Sverige
Byxis...
Fullkomlig vidrigt!
Fest varje kväll
Nu är jag i Hades...
Jultomten = Obama
Får inte vara skotträdd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!