Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

fredag 19 december 2008

Skrällen!

Mats Sundin, 37, har bestämt sig. I natt skrev han på för svenskklubben Vancouver Canucks – och blir förmodligen ligans bäst betalda spelare. Det var helt enkelt det bästa alternativet, säger Mats Sundin.

Beror valet på pengar Mats? Annars kan jag inte förstå att du valde Vancouver stället fär NY Rangers? Vancouver har ju inte en skugga av chans att vinna Stanley Cup och sedan alla dessa resor på västkusten.
Nej, Mats det är inte rätt val, Mats Sundin kan inte vinna Stanley Cup med Vancouver. Endera är du en girig hök eller så måste NY Rangers ha kommit med ett skambud. Jag har redan sagt att tidigare att NY Rangers inte alls är så bra och det verkar Mats Wennerholm också har förståt nu, men Vancouver är inte heller någon vinnare. De förlitar sig likt NY Rangers på en toppmålvakt, resten är medelmåttigt. Sedinarna, Öhlund, Edler osv är inga toppspelare. De är gedigna hantverkare men inte mer.

På tal om Öhlund så hade han fått ett uppdrag att övertala Sundin, vet inte om det var avgörande (skulle inte tro det).

Jag var övertygad om att han skulle välja NY Rangers, jag skulle vara bitter...

Jag är uppriktigt exalterad över att ha skrivit på för Canucks, säger Sundin till klubbens hemsida. Ja vad ska han säga. Ni betalade bäst, så därför valde jag er... nä det hade nog inte varit så bra...

Fallande olja såg till att trycka ner indexen på New York-börserna under torsdagen. Även General Electric tyngde efter att Standard & Poor sänkt sin utsikt på bolaget från stabil till negativ.

Axier.SE - Nya analyser varje dag, följ utvecklingen av Ericsson, H&M, ABB, Lundin Oil mfl. Analyserna kommer innan handeln öppnar för dagen.

Rörelserna på de ledande asiatiska börserna var blandade på torsdagen. Sjunkande olje- och metallpriser fick bland annat råvarusektorn att backa medan teknologibolag klättrade på dagens vinnarlista.


Höstens match i NHL blev aldrig mycket till match. Detroit Red Wings körde över San Jose och vann med förkrossande 6-0. Det visar hur mycket motivation betyder. Detroit är NHL:s bästa lag men deras motivation är inte på topp, de bara väntar på Stanley Cup... Kommer Detroit att vinna Stanley Cup igen? Utmana dina vänner i Poängligan


Louis Eriksson öser in mål i år och inatt kom det först hat tricket mot Colombus. Det var ju kul också att Joel Lundqvist var tillbaka från skada.

Boston hemma är ett bra spel, de är ruskigt starka, dock blev det målkalas inatt 8-5 och det är ganska ovanligt för Boston som ahde en fyramålsledning som de höll på att tappa... Tim Thomas blev utbytt inatt efter en mindre bra insats.
Se Dagens spel

Läs dagens inlägg:
Im 2 sexy...
Dr Doom...
Mr Betman störst!
Pang smack!
Superbluff!
Hjälp! Jag behöver ur formsvackan!
Pain in the ass...
Skrällen!
JAS kraschar igen...


1 kommentar:

  1. Hade Sudden bara valt pengarna hade han signat för Canucks i början på säsongen, för nu går han ju miste om en hel del då en stor del av säsongen är spelad. Sedan har Sudden faktiskt signat för en klart lägre lön än han ursprungligen erbjöds. Hans cap hit för resten av säsongen motsvarar en årlig cap hit på $8,6m vilket är $1,4m mindre än vad Canucks först erbjöd. Canucks är ett stabilare lag än Rangers och har $2.5m i cap space EFTER värvningen av Sudden, medan Rangers hade behövt göra plats för Sudden. Jag tycker Canucks känns som ett klart bättre val.

    SvaraRadera

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!