Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

lördag 20 december 2008

Bordell lockar med poesi

Skandal att de bröt matchen utan att man fick se upplösningen! Det kändes snopet att när man ändå hade bänkat sig till den här skitmatchen så fick man inte se slutet....långnäsa.

Det var en fyrklöver i fjärdeplatser idag. Även Lina Andersson satte en klockren fjärdeplats i sprinten. Annars var ju Mia Erikssons framfart härlig att se, men tyvärr föll hon. Hoppas att det inte är en engångsföretelse.

Budson - Öresauktioner och Lägsta budet auktioner

Jaha, Lars Kristerz är ju Dansbandskampens vinnare men tyvärr vinner de inte, men god tvåa blir de... Scotts är mina oddsfavoriter. Hitta de bästa oddsen

Bolton vann mot Portsmouth med 2-1 och Sunderland krossade Hull - föga överraskande. Sunderland såg bra ut vid förra 4-0 segern.

Sudden vill ha tröja nummer 13, så då blir det så...

Birmingham förlorade topmötet mot Reading, "Seb" blev utbytt ingen direkt lyckad comeback efter skadan.Samtidigt blev Birmingham blåsta på andra platsen...Blås dina polare

En bordell där kvinnorna till salu inte säljer sex, utan poesi? Det är affärsidén bakom New York's Poetry Brothel. Lokalen i en nattklubb på Manhattan är indränkt i rött ljus. Lättklädda kvinnor i höfthållare, spetstrosor och fjäderboa är till salu, men affärsuppgörelsen gäller inte kroppen utan själen. För en privat sejour får kunden betala mellan tre till fem dollar, plus en entréavgift på 15 dollar. De "prostituerade" läser egna dikter eller låter inspirationen flöda i stunden.

Okej, det verkar lite "smygsex" för de som inte "vågar ta steget fullt ut". Undrar hur många som lyssnar på dikterna i jämförelse med dem som tittar på de lättklädda poeterna. Det är som när man säger att man läser herrtidningar för de bra artiklarna skull...Köp dina favorittidningar i digitalt formatDen ryske tv-kändisen och före detta racerföraren Nikolay Fomenko räds inte finanskrisen. Han är mannen bakom sportbilen Marussia som nyligen visades upp för första gången. Tanken är att Marussia till slut ska vara helt elektrisk men den första versionen kommer att drivas av bensin.

Varning för statskapitalism i en artikel i DI. Statligt kapital ska hällas in i allt fler banker. Det kan medföra att nationella intressen tar över när bankerna ska fatta strategiska beslut.

SEB:s chefekonom Robert Bergqvist vill inte uttala sig om läget för de svenska bankerna, men konstaterar att behovet av statligt kapital skiljer sig åt mellan olika länder. Robert Bergqvist ser också faror om en stat tar i för mycket:
"Vi ser växande risker framför oss i lågkonjunkturen. Om man sätter banksystemets förmåga att väga risk mot avkastning ur spel får vi se en ökad ineffektivitet i det globala finansiella systemet", säger han.

Axier.se - Aktietips som fungerar i både upp- och nedgång på börsen. Sedan 2001 har vi varit aktiva i börsens alla faser och lyckats leverera kloka råd till våra kunder. Bli kund du med. Gratis nyhetsbrev, testa idag

Enligt Peter Kaplan, nordisk chefekonom på Royal Bank of Scotland, är statliga tillskott till ett stort antal av västvärldens banker så gott som oundvikliga för att råda bot på kreditfrossan.Se Dagens Spel av mig!

Läs dagens inlägg:
Skäms!
Utklassning...men fel vinnare
Villkorlig frigivning...
Bordell lockar med poesi
Mamma Mia!
Största bedrägeriet någonsin
Potelsmedel ger kraftiga granar...
Renblod, mums...
Sexigt i spåren?
Snicksnack!


1 kommentar:

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!