Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

måndag 22 december 2008

Zlatan är INTE folkets favorit!

Med 56% mot 43% röstades INTE Zlatan fram som Sveriges bäste fotbollsspelare genom tiderna på min blogg. Zlatan hade ett klart övertag i början av veckan men ju längre tiden gick, ju mer dalade hans stjärna. Kan målen mot Chievo förra veckan ha spelat in? Kanske. Frågan är då, vem är Sveriges bäste fotbollsspelare genom tiderna?

Det enda som man kan uttyda är att Zlatan faktiskt delar. De som är ohämmade fans av trollkarlen från Rosengård och de som inte har upptäckt hans storhet. Jag är en av dem som ännu inte har upptäckt storheten. Naturligtvis är han Sveriges bäste fotbollsspelare för tillfället. Men genom tiderna, nej. Jag har inte sett tex Gre-No-Li men det som de producerade är över det som Zlatan producerar. De var helt klart en trio som tillhörde världstoppen och även producerade i landslaget.

Dit har inte Zlatan kommit än. Men börjar Zlatan producera i de stora matcherna och även i landslaget då är han där - då är han kungen av Sverige...

"Det är dags för folket att våga skita ner händerna igen. Det går inte att leva i en fantasi där man blir rik på att räkna pengar", tycker busschauffören. Han säger mellan raderna att krisen är det bästa som har hänt, att nu tvingas finanseliten ta Island på allvar och kliva tillbaka in i fiskfabriken. Låtsasvärlden kan de glömma.

Lyxsuvar (som de nu tvingas exportera för att bli av med) och våta champagnenätter har blivit till en märklig parentes i Eddan och vi kan lugnt och tryggt låta Island ta klivet tillbaka till det kalla sagolandet långt i norr. Det var en gång ett finansparadis.

Herrkvartetten till Tour de ski ser inte skräckinjagande ut...
Kvartetten består av Anders Södergren, Marcus Hellner, Daniel Rickardsson och Mathias Fredriksson. Vem kommer att vinna Touren? Hitta de hetaste spelobjekten

Ett omtalat vad hamnade till och med i brittisk domstol, i slutet av 1700-talet. Den kände gamblern William Douglas, earlen av March och Ruglen, hade ingått ett vad om 500 guineas med en Mr. Pigot där bägge fick utse en person som skulle kunna tänkas överleva den andres dito. Douglas valde en annan adelsman, Sir William Codrington, medan Mr. Pigot utsåg sin egen far.

Vad ingen visste om var att Pigot Senior redan hade avlidit samma morgon som vadet ingicks. Pigot den yngre ansåg när han fick nyheten att vadet därmed inte gällde längre. Men earlen av March stämde sin motspelare. Och fick rätt i domstolen The King's Bench, varpå Mr. Pigot inte hade något annat val än att hosta upp pengarna...”Damlandslaget i fotboll får en nationalarena - nya Gamla Ullevi i Göteborg - från och med nästa år, meddelade Svenska fotbollförbundet på måndagen.

Swedbankemission - en flopp. Enbart tre ägare av fyra tackade ja till Swedbanks nyemission och Folksam, en av emissionsgaranternas, ägande i bolaget uppgår efter emissionen till närmare tio procent. Aktien handlas i dagsläget tio procent under emissionskurs...

Som en följd av förändringarna i marknaden, har köparen av Grifonfastigheten meddelat att den inte avser fullfölja den befintliga affären, skriver Ruric i ett pressmeddelande. Ett nytt betydligt lägre, bud har erhållits, men avvisats, heter det.Se Dagens Spel av mig

Läs dagens inlägg:
Säkerhetsvarning!
Skatta dig lycklig...
Bush sko säljes!
Zlatan är INTE folkets favorit!
Jack the Ripper
Skotten i Knutby
Zlatan och Mourinho i bråk!
Förlust 280 miljarder...
Dödsstöten!
Vem har stulit Jesus?
Måla vägränder, föga sexigt, men...1 kommentar:

  1. Nja, det är ju helt klart svårt för någon annan att nå högre än 43 % i en liknande undersökning. Alla de övriga 57 % röstar ju knappast på Nordahl tex utan de är mycket säkert väldigt spridda. Som vanligt kan man dribbla med siffror och genom att välja hur man framställer det få statistik att bli "sin" sanning. Jag tolkar det som att dina läsare håller han som den bäste.

    SvaraRadera

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!