Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

torsdag 18 december 2008

Får inte vara skotträdd

Steve Mason har varit väldigt bra, men Colombus är ett skitlag som precis som NY Rangers helt är beroende av sin målvakt. Om Mason är bra då går det bra för Colombus annars förlorar de. Jag skulle bli väldigt överraskad om de gick till slutspel. Huselius bakom segern, jo jag tackar, ett ass... oddsonline.se med Poängligan

Daniel Sedin var Vancouvers store dominant nattens match mot Edmonton. Canucks ledde med 3-0 men det avgjordes först i slutet när Canucks gjorde mål i öppen kasse. Daniel blev matchens stjärna och nattens andre stjärna i NHL efter Mason.

LA Kings vann inte utan kryssade vid full tid och förlorade sedan på övertid mot NY Rangers.


Doug Murray spelar i NHL:s bästa lag San Jose, där han bara är en komplementback ligger oftast på 15-18 minuter i speltid (inatt 16,04), men faktum är att han är underskattad. I VM var Murray en av Tre Kronors bästa backar och inte bara beroende på tacklingen mot Morozov.... Nu är ju konkurrensen i San Jose stenhård också speciellt sedan Rob Blake tillkommit.

Drogba kommer inte att lämna Chelsea när transferfönstret öppnar, han vill vara kvar nu. Däremot kommer nog Michael Owen att lämna i och med att hans kontrakt snart går ut. Jag tror jag satsar en slant på en övergång på Owen... Jämför spelbolagen på nätet


Jag är dålig på trav, men det verkar riktigt grisigt om det är sant med Åke Svanstedt...

Det vore kul om AIK kunde gå upp i Elitserien, Stockholm skulle behöva det...


Behöver du antivirusprogram ? Prova NOD32 gratis i 30 dagar.


Nattens asiatiska börser gick oväntat uppåt. Indexen på de ledande asiatiska börserna pekade uppåt på torsdagen med bank- och finansbolag i täten. Det var bland annat en ökad tro på att minskade lånekostnader kommer att öka marginalerna och minska antalet dåliga lån som stärkte sentimentet i regionen.

Det var lite överraskande eftersom sluthandeln på Wall Street föll indexen tillbaka ganska kraftigt. Finanssektorn pressade medan detaljhandel gick starkt. Vid stängning hade Dow Jones fallit med 1,1 procent till 8.824, samtidigt noterades Nasdaq ned med 0,7 procent medan S&P 500 handlades ner med 1,0 procent.

Axier.se - Aktietips som fungerar i både upp- och nedgång på börsen. Sedan 2001 har vi varit aktiva i börsens alla faser och lyckats leverera kloka råd till våra kunder. Bli kund du med. Gratis nyhetsbrev, testa idag

Resebyråkedjan Ticket flaggar för att försäljningen och resultatet har försämrats ytterligare under avslutningen av året. Försäljningen för helåret 2008 bedöms nu minska med cirka 15 procent jämfört med 2007.

MÅNGA VILL ÄGA VOLVO PV. Ford har flera tänkbara köpare till Volvo PV, däribland kinesiska Changan Auto Group.

När butikerna tappar fortsätter e-handeln att öka. Många lockas av bra priser och avsaknaden av trängsel.

Se Dagens Spel som jag har tippat


Läs dagens artiklar:
JAS kraschar igen...
Duvmördare!
Hybris?
Brrr, 2009 blir att övervintra...
Dunka mig gul oc blå...
Svindyrt i Sverige
Byxis...
Fullkomlig vidrigt!
Fest varje kväll
Nu är jag i Hades...
Jultomten = Obama
Får inte vara skotträdd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!