Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

söndag 21 december 2008

Sexig tjuv och polis, kanske...

Manchester United vann på söndagen VM för klubblag genom finalseger med 1—0 över Liga de Quito från Ecuador. Wayne Rooney blev matchhjälte genom sitt vinnande skott i 73:e minuten, elegant serverad av Cristiano Ronaldo.

United spelade då med tio man sedan Nemanja Vidic utdelat en armbåge i ansiktet på Quito-anfallaren Claudio Bieler fyra minuter in på andra halvleken. Segern var den första i turneringen av ett brittiskt klubblag. Nu är vi världens bästa klubb, det är något vi kan vara stolta över, säger Rooney.

Och Uniteds manager Sir Alex Ferguson hyllade sin stjärna: Han spelade väldigt bra och var värd att göra både två och tre mål. Han gjorde en magnifik insats.Niklas Wikegård krävde Bengt-Åke Gustafssons avgång i går.
I dag blev det en ny brakförlust för Tre Kronor – då gick Gustafsson i försvarsställning. När kritiken blir så här så måste jag kanske skita i klubbarna och köra mitt eget race, säger han till SVT.

Liverpools manager Rafael Benitez har opererats för njursten. Han missar därför dagens toppmöte mot Arsenal.

Ryssland, som redan inför matchen var klar turneringssegrare, satte an tonen direkt. Men Tre Kronors målvakt Johan Backlund var till en början med på noterna. 1-0 kom dock på en kontring i slutet av första perioden och därefter fortsatte puckarna att glida in för ryssarna, som helt punkterade matchen i slutperiodens första två minuter då man satte 4-0 och 5-0.

Hm, jag trodde att han alltid körde sitt race, det verkade så i varje fall vid förra turneringen. Men som sagt var det ger ingenting att ge honom sparken. Vi får leva med att dessa obetydliga turneringarna inte vinns. Sedan är inte svensk ishockey lika bra som förut. Se bara på CL-spelet.

Några spelrescentioner och betyg från Aftonbladet.
++++ WWE Smackdown vs Raw 2009
+++ ... men Rubiks puzzle world saknar personlighetskänsla
++ Crash: Mind over mutants


Den 22-åriga mannen låste fast sin partner i sängen med handbojor. Men det fanns ett problem – nyckeln var borta. Efter att ha letat i sex timmar blev mannen tvungen att tillkalla polis. Det är inget vanligt uppdrag för oss, säger Konrad Grindeland vid den norska polisen till Bergensavisen. Undrar om det var tjuv och polis som de höll på med...Veckan som kommer är ingen vecka som kommer att skaka om finansvärlden. De flesta har tagit ledigt ut smuttar helst på glögg och äter skinka (i alla fall i Sverige). Det är ett par lugna veckor som ligger framför oss om du inte är företager som behöver tänka över dina avdrag förstås.

Jag har i flera inlägg påtalat vikten av att göra upp innan det nya året, egentligen ska man ha gjort för länge sedan men bättre sent än aldrig. Det kan var svårt att veta hur man ska gå till väga men det finns mängder av tips på nätet eller via andra kanaler.Företagare? Betalar du för mycket skatt?

Me även som privatperson finns det tusenlappar att tjäna genom att se över sina aktier, kapitalförsäkringar, jämkningar, avdrag som kan minska skatten osv. Tänk på att mycket av sådant måste ske innan årets slut för att du ska kunna dra nytta av det. Läs gärna tidigare inlägg så hittar du en del tips. Missa inga avdrag! Avdrag.se

Julen är en tid för vila och uppladdning, det gäller för alla...utom Premier Leauge. Nu är det istället den mest intensiva tiden där ligan oftast avgörs. Om du inte är med på tåget efter jul och nyår då är du chanslös. Detsamma gäller för lag som är degraderingskandidater. Om lagen förlorar mycket under de här perioden är de oftast nere i botten för att stanna. Därför är det nu eller aldrig för flera av lagen. Vilka lag är det då som mest berörs? I toppen är det främst Arsenal och Manchester United. Redan idag kan det avgöras om Arsenal har någon chans. För Aston Villa är det också viktigt om de kan slå sig in bland topp fyra.

I botten är det nästan halva ligan vi pratar om. Sunderland, Newcastle, Bolton, Portsmouth, Stoke, Blackburn, Fulham, West Bromwich ja även Hull. Det kan gå ruskigt fort att man tappar fotfästet och är en del av bottenträsket. Tottnham då? Idag är de en del av bottenträsket men efter dessa dagar under jul och nyår är de i mittens rike - precis som vanligt...Detsamma gäller Everton.

I skidsportens värld avgörs Tour de Ski. Den näst viktigaste tävlingen efter VM. Kommer Kalla att vinna igen? Nej, det tror jag inte. Hon är inte mogen att upprepa förra årets bravad. Men man ska aldrig säga aldrig. Men som spelobjekt tror jag inte hon är värd de pengarna. Hitta de bästa oddsen

Tom Cruise må ha spelat åtskilliga hjältar, men den tyske hjälten Claus Schenk Count von Stauffenberg klarar han inte att gestalta. Så lyder de tyska filmkritikernas dom, sammanfattad av brittiska Times. Tom Cruise nya film "Valkyrie" har amerikansk premiär på juldagen. Cruise spelar hjälten i den tyska grupp av militärer som gjorde ett misslyckat försök spränga Hitler till döds i juli 1944.Se Dagens Spel av mig

Läs dagens inlägg:
Du suger fett!
Its not over until the fat lady sings
Dödsstraff på övertidsslarv!
Sexig tjuv och polis kanske...
In Obama we trust...
Värdelöst crap...
Gon Orre...
Grisigt!
Knockout!
Skäms!
Utklassning...men fel vinnare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!