Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

onsdag 17 december 2008

Kossornas krig eller jultomten finns!

Så börjar äntligen bondesäsongen vara slut, jag har satsat en peng på Åsa Banér som vinnare i kossornas krig. Den som vinner får gå in till tjuren, förloraren får trösta sig med lite hö.Morgan Stanley rasar efter brakförlust. Aktien slaktades i den elektroniska förhandeln på Wall Street.


Axier.SE - Nya analyser varje dag, följ utvecklingen av Ericsson, H&M, ABB, Lundin Oil mfl. Analyserna kommer innan handeln öppnar för dagen.


Morgan Stanley skymmer Feds nolla. Den forna investmentbanken, numera banken, Morgan Stanley redovisar ett resultat för det fjärde kvartalet (september till november) som är betydligt sämre än väntat. Analytikerna räknade med att förlusten skulle stanna på 34 cent per aktie. Förlusten blev 2,24 dollar per aktie.Nu räcker det inte med att spela gitarr på en plastplanka och försöka bräcka kollegan, tonåringen därhemma eller kompisarna. Nu ska man spela i grupp - och det i ett helt rockband. Det konstaterar pryltidningen M3 som idag avslöjade av deras prylnördar på redaktionen utsett som årets coolaste produkt, spelet Rock Band.

"När Rock Band kom hade vi redan en klar uppfattning om hur galet kul det skulle kunna bli. Ändå blev det ännu roligare. Så otroligt mycket roligare", skriver tidningen i sin motivering.


Jultomten finns och kommer till Sverige! Rockens mesta skägg är på väg hit. ZZ Top kommer till Sverige i juni.


Peter Forsberg uttryckte i måndags sitt stöd för Karol Krizan. – I Modo har fyra killar åkt och bytt innan Krizan ens hunnit blockera. Som målvakt skulle jag bli helt tokig, sa” Foppa”. Foppa är alltid solidarisk...förutom när det gäller en viss domare i SM-slutspelet...

Reinfeldt talar till nationen och del flesta verkar vilja såga honom vid fotknölarna. Det hade nog inte spelat någon roll vad han hade sagt, men faktum är att Reinfeldt bara är en borglig variant av Göran Persson, sedan om det är bra eller dåligt får ni avgöra själva...


Big Sam tar över Blackburn. Sam Allardyce är mannen Martin Olsson framöver måste övertyga om sin förträfflighet som vänsterback i Blackburn Rovers. Allardyce har skrivit på för tre år. Han var ju en kultfigur i Bolton men plöjdes ner i den destruktiva Newcastlejorden och naturligtvis misslyckades han. Newcastle är klubben för de som har en önskan om att misslyckas.
Se Dagens Spel

Läs dagens artiklar:
Mamma Mu...
Silbersky = Skyldig
Kossornas krig eller jultomten finns!
Nattsvart 2009
Respirator gör oss livsdugliga...
Sparken - på tiden!
Lysande Sickan!
Usla! De borde skämmas!
Jag vulgoshoppar gärna...
I dödsskuggans dal...
Skvaller...
14 förluster i rad...
Tack för det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!