Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

tisdag 23 december 2008

Panik?

Här är veckans spelare i NHL: Svenske Louis Eriksson som tidigare spelade i Frölunda. 23-åringen belönas för sina sex mål på tre matcher i förra veckan.

Eriksson gör sin tredje säsong i Dallas och gjorde sitt livs första NHL-hattrick i Dallas 6-5-seger mot Phoenix förra torsdagen och har under årets säsong gjort sammanlagt 18 mål, vilket placerar honom på delad femteplats i skytteligan. Kommer Eriksson bli bäste poängplockare i NHL? Hitta oddsen med högst spelvärde

Investerarna satt på läktaren när kurserna på de ledande Asienbörserna sjönk för tredje dagen i rad på tisdagen. Handeln var tämligen måttlig då börserna i Japan var stängda på grund av helgdag samtidigt som många aktiehandlare tagit jullov.

Hongkongbörsens Hang Seng-index hade rasat med 3,6 procent när ett par timmar återstod av börsen. Shanghai-börsens Kompositindex var ned med 4,6 procent. Taiwanbörsens Weighted Index stod på minus 2,9 procent. På Seoulbörsen i Sydkorea hade Kospi-index backat med tre procent.

Singapores Straits Times-index hade fallit med 1,2 procent, samtidigt som indiska Bombaybörsen hade backat med 1,4 procent.

Vi fortsätter att bevittna ett negativt nyhetsflöde, som bekräftar att den globala ekonomiska aktiviteten saktar in snabbt, säger en investerare i Seoul, till Bloomberg News.Kinesiska aktier backade efter att centralbanken sänkt den ettåriga räntan med 0,27 procentenheter, mot förväntningar om en sänkning med 54 punkter. Sänkningen är en indikation på att den ekonomiska aktiviteten i Kina saktar in snabbare än väntat, säger en förvaltare av kinesiska aktier i Haag, till Bloomberg News.


Robert Nilsson fick en hård julklapp av coachen Craig MacTavish. Den bestod i en offentlig sågning och en plats på läktaren i nattens möte med Phoenix Coyotes. Han visar inte nog med vilja i sitt spel. Det är något som har plågat honom genom hela karriären, säger Edmontoncoachen.

Han är lik sin far, dock inte lika duktig som honom, därför är det svårt att glida omkring på en skena om talangen inte är lika lysande...


Ryska proffsligan KHL vill förbjuda sina spelare att vara med i Euro Hockey Tour i fram­tiden. Inklusive svenskarna. Spelarfacket i KHL har uttryckt sina önskan att ligan ska vägra släppa sina spelare till de här turneringarna. Och jag håller fullkomligt med dem, säger förre storstjärnan Igor Larionov.

Som jag sagt massa gånger, lägg ner Hockey Touren...Se Dagens spel av mig

Läs Dagens inlägg:
Årets flopp
Mobiltelefon till julklapp? Blä!
Stjärnsmällen...
Kasta en sko på Bush om du vill!
Kanontransvestiter
Mutad?
Galen idiot...
Ugh, det svider...
Panik?
Underskattad? Pyttsan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!