Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

tisdag 23 december 2008

Kanontransvestiter

Skatteverkets jakt på skattefifflare fortsätter. Nu har banken hittat ett 40-tal potentiella fuskare varav tolv nu har upptaxerats. De tolv misstänks ha gömt undan sammanlagt 156 miljoner kronor i Liechtenstein Global Trust Bank, enligt Skatteverkets utlandsenhet. Tio av dem är över 60 år, skriver DI. Där rök den pensionen...

En till tre matcher i startelvan och inte ett enda mål på 21 matcher. Det är vad du har att vänta dig i Milan, David Beckham. Ja i alla fall om ett spelbolags odds blir verklighet. Oavsett; serie A har blivit en profil starkare, säger Andreas Slätt på Unibet. Jämför spelbolagen på nätet


Ola Toivonens flytt till PSV Eindhoven är i fara. Enligt uppgifter till holländsk media kräver Malmö FF strax över 50 miljoner för anfallaren. Den holländska storklubben är bara beredda att betala drygt 40 miljoner.Carl Lamm köper en del av verksamheten i Dala Netcom i Mora, som avser området för dokument- och utskriftslösningar.

Tottenham uppges vara högintresserade av landslagsstjärnan Stewart Downing. Prislappen sägs bli där efter – närmare 150 miljoner kronor. Spurs behöver förstärkning på vänsterkanten, men jag vet inte om Downing är den rätte. Han är för ojämn. Det vore toppen med tex Diego Capel som har hamnat lite i frysboxen i Sevilla. Fast där lär nog inte 150 mille räcka...Öka matchspänningen - Spela på Liveodds hos Betway!

När Arsenalstjärnorna klär ut sig till tjejer gör man det för välgörenhet. Bilden där Johan Djourou, Gaël Clichy och Emmanuel Adebayor poserar i peruker är bara en del av Londonklubbens inblandning i ett välgörenhetsprojekt. Största delen av klubbens stjärnor har på ett eller annat sätt varit inblandad i en kampanj för att samla in pengar till en cancerfond för ungdomar.

Jag tycker de passar utmärkt i perukerna och behöver inte ta av sig dem. Det är precis det som vi Spursfans alltid sagt om dessa "Gunners". Kanonjärer, pyttsan, rosa peruker som transvestiter passar bättre på er...)

Nu verkar en övergång slutligen närma sig för Andrej Arsjavin – som placeras i Arsenal. Han har fått tillstånd att förhandla, säger Zenits Alexei Petrov. Faktum är att jag tror han skulle passa ypperligt i Arsenal. De kan bli giftiga med den lille tsaren. Jga förstår inte varför Spurs inte köpte honom när de hade chansen. Kommer d att köpa Arsjavin? Jämför spelbolagen på nätetAir France-KLM kan komma att nå ett avtal om att köpa 15-25 procent av aktierna i Alitalia under denna vecka.

Detroit Red Wings – säkraste spelet i kväll”, tja det var ju ungefär detsamma som min analys... se mitt spel under Dagens spel.

Riksgälden får förstärkning från marknaden när förre Handelsbankschefen Lars O Grönstedt sätter sig i styrelsen, enligt Affärvärldens silly season. Samtidigt har Ronald Bengtsson utsetts till tillförordnad vd i D Carnegie. Böös & Enblad har sålt hela sitt innehav på drygt 6,5 miljoner aktier i Carnegie, enligt ett flaggningsmeddelande. Böös och Enblad samt Andra AP-fonden förlorar 300 miljoner var på Carnegie.

Den brittiska detaljhandeln genomlever den sämsta julhandeln på åratal, och flera av de stora kedjorna kommer sannolikt att tvingas vinstvarna i januari. Det skriver Bloomberg News med hänvisning till en analys från investmentbanken Seymour Pierce.

Räkna med något liknande med de svenska detaljisterna på börsen... Svensk Handel Stil bedömer i en ny prognos att försäljningen av kläder i jämförbara butiker sannolikt minskar med 5 procent i december, vilket prognosmakarna ser som ett relativt bra utfall. Det framgår av ett pressmeddelande på tisdagen. Dock höstens finanskris gör att detaljhandeln befarar minskad julkommers, men lågprisvaruhusen gläds åt nya försäljningsrekord. (DN)
John Lennons alkoholdoftande inspelning från 1973 har sålts på Bonham and Butterfields auktionshus i Los Angeles för 30 000 dollar. Inspelningen som finns på en orange kassett varar i 6 minuter och 16 sekunder. Där hörs Beatles ex-medlem John Lennon mumla en version at Lloyd Price´s ”Just because” med kryddad med rader av Lennon själv. ”Jag vill ta alla de nya sångarna, Carol och den där andra i bröstvårtorna”, sjunger Lennon vid ett tillfälle, enligt auktionsförrättarna.

Eniro-aktien stiger efter bolagets sänkta prognos på tisdagsmorgonen. Vinstvarningen var visserligen av det mildare slaget men kursuppgången förvånar den analytiker Nyhetsbyrån Direkt har pratat med. Jag tycker att det är en märklig reaktion. Vinstvarningen betyder att fjärde kvartalet kommer att vara dåligt, säger analytikern. Tvärtom så togs "vinstvarningen" som en intäkt för att bolaget har klarat det fjärde kvartalet bra. Dagens besked betyder nämligen att bolaget tjänar runt 640 miljoner kronor under fjärde kvartalet på EBITDA-nivå, det vill säga före avskrivningar och räntor. Axier.SE - Nya analyser varje dag, följ utvecklingen av Ericsson, H&M, ABB, Lundin Oil mfl. Analyserna kommer innan handeln öppnar för dagen.

Differensen mot Eniros tidigare vinstprognos för helåret ligger i vinstvarningen på, högt räknat, 40 miljoner. Det är inte mycket i det stora hela kan tyckas men analytikerna pekar på att den svaga resultattrenden ser ut att hålla i sig under första halvåret 2009.

Thule räddas. Till en kostnad över 3,8 miljarder kronor räddar Nordic Capital Thule från konkurs. Efter hårda förhandlingar skrev Goldman Sachs ner sitt värde på Thule från 2 till 0 miljarder, enligt DI.Se Dagens spel av mig

Läs Dagens inlägg:
Årets flopp
Mobiltelefon till julklapp? Blä!
Stjärnsmällen...
Kasta en sko på Bush om du vill!
Kanontransvestiter
Mutad?
Galen idiot...
Ugh, det svider...
Panik?
Underskattad? Pyttsan!

1 kommentar:

  1. Måste vara pinsamt för Spuds att aldrig få slå dessa transvestiter.

    "You´ll never beat the Arsenal..."

    Skickar med ett litet skämt: Darren Bent is ill, so Harry Redknapp offers to do his shopping for him. While in Sainsbury's he bumps into Arsene Wenger. 'What are you doing in here, Harry?' asks Wenger. 'Getting a bag of potatoes for Darren Bent,' he replies. 'Sounds like a good swap to me,' says Wenger...

    SvaraRadera

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!