Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

lördag 20 december 2008

Villkorlig frigivning

Horace Engdahl slutar som ständig sekreterare i Svenska Akademien. Uppdraget tas nu över av kollegan Peter Englund. Detta är min tionde betraktelse i genren sekreterarens berättelse och det är min sista. Enligt ett beslut Akademien fattade redan i maj, kommer jag på egen begäran att lämna min post den 1 juni 2009. På dagen tio år sedan jag övertog uppgiften från herr Allén. Min efterträdare blir herr Englund, sa Horace Engdal inför Akademiens ledamöter. De var en skräll eftersom Englund bara varit med i Akademien sedan 2002. Det måste ha varit ett rejält skrällodds... Jämför spelbolagen på nätet

Hans egen kommentar är: Jag är fortfarande ledamot. Ska vi kalla det villkorlig frigivning?

Allardyce-effekt gav Blackburnvinst. Det var väntat att laget skulle vinna mot ett svagt Stoke.Varning för statskapitalism, det är någonting som jag har tagit upp flera gånger på den här bloggen. Det är företagen som har valt en farlig väg där staten får ett allt för stort inflytande.

Ja just det Finland vann matchen men det tänkte man inte på för SVT hade ju ändå förstört matchen...

Är det rätt att sparka Bengt-Åke Gustafsson? Jag vet inte, de här skitturneringarna spelar ändå ingen roll, det enda som betyder något är OS och till dess är det långt... VM är också hyfsat intressant men alla dessa låtsasturneringar som har samma status som innebandy-VM eller Bandy-VM spelar ingen roll om vi vinner eller forlorar...

Frågan är också, vem ska då ta över? I dagens läge finns ingen tillräckligt spännande eller utstickande som skulle kunna ta över Tre Kronor, ja det skulle kunna var Dahlén då...Han borde kunna ge ganska hygligt i odds. Jämför spelbolagen på nätetSe Dagens Spel av mig!

Läs dagens inlägg:
Skäms!
Utklassning...men fel vinnare
Villkorlig frigivning...
Bordell lockar med poesi
Mamma Mia!
Största bedrägeriet någonsin
Potelsmedel ger kraftiga granar...
Renblod, mums...
Sexigt i spåren?
Snicksnack!

1 kommentar:

  1. Wikegård är en pajas. Det är knappast B-Å:s fel att han tvingas ta ut spelare som egentligen inte borde vara i landslaget eftersom klubbarna vägrar släppa de bästa.

    SvaraRadera

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!