Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

torsdag 25 december 2008

Klüftigt Zlatan!

Många trodde naturligtvis på Zlatan – ikonernas ikon i världens största sport. Andra trodde det var självklart att det skulle bli Susanna Kallur – hela nationens lilla fästmö. Men nej. Sveriges populäraste idrottsstjärna är ...den nygamla superkvinnan Carolina Klüft! Åtta på Svenska Friidrottsförbundets ranking 2008.Men fortfarande etta hos svenska folket. Carolina Klüft toppar listan över de idrottare som svenska folket gillar mest enligt Sportbladets Sifo-undersökning.

Fantastiskt roligt. Det hade jag inte väntat mig efter den säsong som varit. Därför känns det extra kul, säger Carro.

Det är en sensation...

Man måste beundra hennes tjurighet och envishet och jag hoppas att hon ska lyckas, men hon ser lite för tung och stor ut för att lyckas, men man kan ju ha fel...hur det nu är möjligt...

Carolina Klüft kan tvingas ställa in inomhussäsongen i längd. Jag blir jätteglad bara jag kan tävla inomhus. Men det kan mycket väl bli så att jag plötsligt säger att jag ställer in helt och hållet, säger Carro.Polisen i Moskva har gripit en bondfångare som lurat till sig närmare 20 miljoner kronor med hjälp av en falsk uniform från säkerhetstjänsten FSB, skriver rysk press. Mannen kom till mötena klädd i en uniform som fick honom att se ut som en general i säkerhetstjänsten FSB. Uniformen ska han ha köpt i en vanlig butik i ett av Moskvas turistområden.

58-åringen rörde sig så mycket på lyxhotell och kasinon i sin generalsuniform att polisen till sist blev misstänksam och kollade med FSB om där fanns en general med det namnet. Det gjorde det inte.

Enligt Kommersant fick mannen i juli 2007 motsvarande nästan 8 miljoner kronor av en fastighetsspekulant mot löftet att FSB skulle stödja en viss kandidat i nästa parlamentsval. Tio dagar senare uppges han ha tagit emot nästan 4 miljoner kronor av en annan affärsman som lurades att finansiera FSB-enheter som var så hemliga att de av säkerhetsskäl inte kunde få pengar från den statliga budgeten. Och veckan därpå lurades ännu en affärsman att betala 7,5 miljoner kronor som skulle användas till superhemlig verksamhet i norra Kaukasus.

Spel på julafton må ha varit ovant för Mattias Weinhandl. Mattias Weinhandl kunde i alla fall till slut jubla över en seger. Hans Dynamo Moskva besegrade Barys Astana med 7–6 och Weinhandl stod för två assist.

Liverpoolstjärnan Fernando Torres kan göra comeback tidigare än väntat. Spanjoren har svarat bra på behandlingen han fått för sin lårskada och väntas sitta på bänken i matchen på annandagen hemma mot Johan Elmanders Bolton.

Tokyobörsen återhämtade sig något under torsdagsförmiddagen med ett plus på 0,4 procent enligt Nikkeis index jämfört med handeln dagen före. Börsmäklarna välkomnade på så sätt att Wall Street-börsen i New York gick upp något på julafton och därmed bröt en trend med fem dagars nedgång i rad.

Axier.se - Aktietips som fungerar i både upp- och nedgång på börsen. Sedan 2001 har vi varit aktiva i börsens alla faser och lyckats leverera kloka råd till våra kunder. Bli kund du med. Gratis nyhetsbrev, testa idag

Zlatan Ibrahimovic kan få sällskap av en annan skyttekung längst fram i Inter-anfallet. Mästarklubben sägs nämligen vara ute efter Genoas Diego Milito. Samtidigt kan Adriano vara på väg hem till Brasilien. Genoa ska enligt tidningen i utbyte fritt få välja tre spelare ur kvintetten Mario Balotelli, Davide Santon, Victor Obinna, Nicolas Burdisso och Olivier Dacourt.Läs Dagens inlägg:
Sug mig smal, gasa sedan!
Is(Kalla)...
God jul, Kungen!
Stygge vargen...
Klüftigt Zlatan!
Zlatan populärast!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!