Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

söndag 21 december 2008

Dödsstraff på övertidsslarv!

Sverige blev tvåa bakom Norge i Düsseldorf. Thobias Fredriksson och Björn Lind körde till sig en andraplats i Düsseldorfs sprintstafett. Endast en tåspets skiljde till det segrande norska laget.

Jag hade han på gaffeln, men det blev väl någon centimeter i från då, säger Thobias Fredriksson till SVT direkt efter målgång.

Där ser man - gamlingarna kan visst än, man trodde nästan att Tobbe Fredriksson hade förlorat all kapacitet.

Tottenham slaravade bort en poäng mot Newcastle. Det borde vara dödsstraff att förlora på övertid. Min Tokerrad krasades sönder också i och för sig hände det redan med ett tamt Roma som inte kunde greja oavgjort.

Trots finanskrisen har prognoser talat om rekordhandel i jul. Men några dagar före dopparedagen är det osäkert om det blir någon toppnotering, enligt flera handlare.

Nej, det är inget rekordår. Vi siktar på att göra plus minus noll jämfört med förra året. Just nu ligger vi lite efter, men vi räknar med att de sista dagarna ska snygga till siffrorna, säger Jan Nyberg, försäljningsdirektör på leksaksjätten Top-Toy, med kedjorna BR och Toys'r'us.

Fjolåret var ett rekordår. Hela hösten har varit lite sämre och ett trendbrott vore oväntat, säger Mattias Håkansson, marknadschef på Elgiganten.

För Akademibokhandeln ser det dock ut att gå bättre. Företagets vd Ulf Lindstrand säger att försäljningen fram till i fredags ökat några procent jämfört med förra året. Det är ju en spekulation, men vi som säljer varor som kostar lite mindre kanske inte påverkas så mycket av finansoron. Man kanske hoppar platt-tv och väljer en bok i stället, säger han.Med Joakim Hedqvist som frontfigur sköt Edsbyn Hammarby sönder och samman. Hedqvist som kom hem från Ryssland tidigare i höstas var mannen bakom Edsbyns 6–4-seger på Zinken.

Bajen räknas numera som en av guldfavoriterna efter alla influgna proffs. Det börjar likna lockooutsäsongen i NHL fast i bandyversion. Trots det uppträder inte laget som en guldkandidat. Idag var ingen strålande föreställning och det beror mest på att Bajens stjärnspelare inte levererar. Jag instämmer med SvD:s Olof Österberg om att de är för tama. Nu är det ju ändå så att SM-guldet inte ska bärgas nu utan på vårkanten, kanske är det så att Bajen är för en gångs skull tama under vintern för att explodera och bärga det där guldet. Men oddse går nog ändå i Edsbynska färger...Hitta de bästa oddsen

Kent-Harry Andersson, sedan åtta år tränare för tyska handbollslaget Flensburg-Handewitt, fick på söndagen sparken. Assisterande tränaren Per Carlén tar över, skriver TV4 på nätet.

Tre Kronor avslutade veckans Euro hockey-tour turnering som man började — med siffrorna 2-6. Förlusten mot slutsegraren Ryssland innebar att Sverige slutade sist i turneringen i Moskva. Det var mer eller mindre ett VM-lag vi mötte i dag, säger förbundskapten Bengt-Åke Gustafsson.

Nu är frågan, ska han få sparken? Men ordförande Christer Englund försvarar förbundskaptenen. Vi har inte några som helst planer på att avbryta samarbetet, säger han.Se Dagens Spel av mig

Läs dagens inlägg:
Du suger fett!
Its not over until the fat lady sings
Dödsstraff på övertidsslarv!
Sexig tjuv och polis kanske...
In Obama we trust...
Värdelöst crap...
Gon Orre...
Grisigt!
Knockout!
Skäms!
Utklassning...men fel vinnare


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!