Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

tisdag 23 december 2008

Ugh, det svider..

Eniro vinstvarnar och spår att det operationella ebitda-resultatet för 2008 blir upp till 2 procent lägre än den nedre delen i den tidigare marknadsutblicken om 2.050-2.100 miljoner kronor.

Prognossänkningen är ett resultat av en lägre försäljning av banners och andra specialprodukter samt lägre försäljning i Finland.

Eniros vinstvarning utlöstes i första hand av ett försäljningstapp inom produkter utanför bolagets kärnverksamhet. Men bolaget ser även en ökad risk för att nedgången ska sprida sig till de mer traditionella sökprodukterna.

"Risken är i alla fall tillräckligt stor för att vi ska titta över kostnaderna. Vi är som alla andra, vi måste se över vår kostnadsstruktur för vi vet inte var denna lågkonjunktur kommer att landa", säger Eniros vd Jesper Kärrbrink till Nyhetsbyrån Direkt .Vem som tacklar hårdast i NHL? Enligt spelarna själva är svaret: Dion Phaenuf, Calgary. Här är topp fem över spelarna som tacklas hårdast:
1. Dion Phaneuf, Calgary, 18 röster.
2. Jordin Tootoo, Nashville, 8 röster.
3. Dustin Brown, Los Angeles, 6 röster.
4. Milan Lucic, Boston, 6 röster.
5. Robyn Regehr, Calgary, 4 röster.

Oops, Doug Murray är inte ens nämnd i sammanhanget, det måste betyda att Phaneuf har riktiga smällkarameller...ugh, det svider...


Folksam Liv kommer att teckna cirka 53,8 miljoner preferensaktier i Swedbanks pågående nyemission, vilket efter emissionen ger en ägarandel på cirka 7,0 procent.

Folksam Sak kommer att teckna cirka 17,7 miljoner preferensaktier i nyemissionen, vilket efter emissionen ger en ägarandel på cirka 2,3 procent.

"Vi bedömer detta som en god investering för våra kunder. Vi känner oss komfortabla med det ägande som vi har efter emissionen. Vårt strategiska innehav kommer att vara drygt 5 procent. Vi kommer under lång tid att behålla den resterande delen upp till närmare 10 procent", säger Folksams vd Anders Sundström i ett pressmeddelande.Mats Sundins comeback har redan fått Bengt-Åke Gustafsson att boka om sin NHL-resa i januari. Ja, jag flyger till Vancouver den 10 januari. Jag misstänker att det kan bli hans debutmatch i Canucks, säger Bengt-Åke. Det är början på ”operation övertalning” inför OS om drygt ett år. Han är alltid aktuell – om han spelar. Men jag tycker bara det är kul bara att han gör comeback. Det hade nästan varit tragiskt om han slutat efter den säsong han hade i fjol, säger Bengt Åke Gustafsson. Kommer Mats Sundin att spela OS? Jämför spelbolagen på nätet

Fackförbundet Unionens tjänstebarometer förutspår att sysselsättningen i industri- och tjänstesektorn kommer att minska påtagligt inom i stort sett samtliga branscher.

Skatteverkets granskning av svenskar som haft förmögenheter i stiftelser i en bank i Liechtenstein har lett till att ett dussintal personer får en skattechock. Sammanlagt rör det sig om mångmiljonbelopp.

Här är årets kaxigaste målgest: Först lyfter Henrik Larsson in målet som tvingar ner Niklas Jihde som sargvakt till Helsingborg – sedan imiterar han innebandylegendaren fullt upptagen med sin nya syssla. Var är sargvakten? Välkommen ner till Helsingborg! vrålar Henke segerrusigt.

Roligt för Henke som var bra men inte lysande. En typisk rollspelare som får mer uppmärksamhet än vad en spelare av hans kaliber i vanliga fall får...Se Dagens spel av mig

Läs Dagens inlägg:
Årets flopp
Mobiltelefon till julklapp? Blä!
Stjärnsmällen...
Kasta en sko på Bush om du vill!
Kanontransvestiter
Mutad?
Galen idiot...
Ugh, det svider...
Panik?
Underskattad? Pyttsan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!