Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

tisdag 23 december 2008

Underskattad? Pyttsan!

Ännu inget svar om fotbollsframtiden. Men innebandykarriären fortsätter. Åtminstone en match till. Jag har inte fattat något beslut. Det närmast nu är Varberg hemma den 26, säger Henrik Larsson om framtiden till TV4 Sport.

Men Henke hur blev det med lönekravet en miljon i månaden? Jag visste inte att det fanns så mycket pengar i innebandyn så att du kan få ute den lönen i Helsingborg...

Tecken på att amerikanerna hållit hårt i plånböckerna under årets julhandel fick kurserna på New York-börserna att falla på måndagen.Det såg ut att sluta illa under julveckans första handelsdag i New York. En halvtimme före stängning ryckte dock indexen upp sig och avancerade från dagslägsta.
Vinstvarningar och sänkta aktierekommendationer pressade. Vid stängning noterades Dow Jones Industrial Average 0,7 procent lägre, på 8.519,7. S&P 500 Index sjönk 1,8 procent till 871,6, medan Nasdaq Composite Index backade 2,0 procent till 1.532,4. Bemanningsföretaget Manpower föll 16,3 procent. Bolaget vinstvarnade på måndagen med anledning av nedgång på den globala arbetsmarknaden.

Oljepriset kunde inte hålla i måndagens initiala uppgångar och föll till under 40 dollar per fat. Japansk importminskning av olja bidrog till oro om den globala efterfrågan.När golvhandeln avslutats på New York Mercantile Exchange kostade WTI-oljans februarikontrakt 39:92 dollar per fat, en nedgång med 2:44 dollar. Brentoljan kostade 41:32 dollar per fat, en nedgång med 2:68 dollar.

Axier.SE - Nya analyser varje dag, följ utvecklingen av Ericsson, H&M, ABB, Lundin Oil mfl. Analyserna kommer innan handeln öppnar för dagen.

Det kommer inte hända så mycket av den tid som är kvar fram till nyår...


I väntan på Mats Sundins ankomst har Daniel Sedin tagit rollen som Vancouver Canucks ledare. I natt blev 28-åringen målskytt för tredje matchen i rad. Hans två mål säkrade segern, 4-3, mot Anaheim.

Det är starkt att slå Anaheim även om det är på hemmaplan. Buffalo ledde med 2-0 och -32 men förlorade ändå med 4-3 i sudden death... Henrik Tallinder som upphöjts till en av de mest underskattde svenska spelarna i NHL av Aftonbladet var inne på alla baklängesmålen... Det var det jag sa i ett av gårdagens inlägg, helt fel av Aftonbladet...

Med över 80 miljarder kronor blir stödpaketet till Lettland större än väntat. För befolkningen väntar svåra år med nedskärningar och sänkta löner.Se Dagens spel av mig

Läs Dagens inlägg:
Årets flopp
Mobiltelefon till julklapp? Blä!
Stjärnsmällen...
Kasta en sko på Bush om du vill!
Kanontransvestiter
Mutad?
Galen idiot...
Ugh, det svider...
Panik?
Underskattad? Pyttsan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!