Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

fredag 19 december 2008

Pang smack!

Svensk ekonomi krymper snabbare än vad konjunkturinstitutet tidigare har spått. Nedgången i BNP nästa år blir 0,9 procent. Så sent som i oktober trodde KI på en nedgång på 0,1 procent.

Zlatan och hans Inter ställs mot de regerande mästarna. Inter mot Manchester United. Zlatan Ibrahimovic och hans Inter fick kanske den svårast tänkbara lottningen när åttondelsfinalerna i Champions League lottades fram på fredagseftermiddagen.

Nu får äntligen Zlatan chansen att visa om han vill vara bäst i världen. Det är nu han ska kliva fram, inte bara mot lag som Chievo. Det är mot topplag som han ska prestera för att vara en kandidat till världens bäste.

Det blir ett härligt hatmöte mellan Mourinho och Alex Ferguson...

Källström ville inte möta Barcelona i en intervju i SVD (se även tidigare inlägg), skönt att han blev bönhörd och fick in ett skott i krysset, pang smack sa det och så blev det Barcelona... Det är skönt när våta drömmar slår in. Nu får Lyon hoppas på en tidig formsvacka för Barcelona, annars är de chanslösa.

Juve - Chelsea. Ranieri mot sin gamla klubb... Det blir hyperintressant!
Real Madrid - Liverpool. Det kommer att smälla... och Liverpol går nog vidare. Det ser ut att kunna bli intressanta matcher och det blir intressant att se oddsen. Hitta de bästa oddsen

Vilken soppa Svanstedtaffären blivit. Han kommer att vara helt körd om han fälls. Hur som helst kommer han få kämpa en hel del ändå. Det är lite skumt hela den hä historien.

Husqvarna vinstvarnar och snabbare på besparingsåtgärderna på grund av kraftigt vikande efterfrågan. Husqvarnas rörelseresultat för fjärde kvartalet 2008 kommer att bli väsentligt sämre än föregående år. Detta till följd av lägre försäljnings- och produktionsvolymer, samt att tidigare aviserade personalneddragningar genomförs snabbare än förväntat och den totala resterande kostnaden för dessa kommer att belasta rörelseresultatet i kvartalet.

En annan som verkar pressad är Lance Armstrong. Dopningskontrollanterna håller ett vaksamt öga på förre toppcyklisten Lance Armstrong, som aviserat ett comebackförsök nästa år. Via nätverkssajten Twitter berättar Armstrong att han testats elva gånger på arton veckor, inklusive två gånger de senaste fyra dagarna...

Ex-presidenten Bill Clintons välgörenhetsorganisation har fått in 140 miljoner dollar. Med på listan finns ett antal svenskar. Men listan är också högst kontroversiell ur politisk synvinkel.

Nu har Clinton för första gången gjort uppgifterna om bidragsgivarna offentliga. Listan innehåller en diger skara med donationer från bland annat saudiska kungligheter, Hollywood-kändisar såväl som svenska finanstoppar.

Några av donatorerna:
Donation i dollar:
Bill & Melinda Gates Foundation
10-25 miljoner
Michael Schumacher
5-10 miljoner
Lukas Lundin
1-5 miljoner
James R. Murdoch
0,5-1 miljon
Gerald Schuster
0,5-1 miljon
Steven Spielberg
0,5-1 miljon
Svenska postkodlotteriet
0,5-1 miljon
Niklas Zennstrom
250-500 tusen

Wow, Svenska postkodlotteriet har bidragit, det var ju lite oväntat...

Blodtörst råder just nu. ”Twilight”. ”True blood”. ”Låt den rätte komma in” ä några som går emot finanskrisen.Bäst på Stockholmsbörsen har det gått för de svenska storbolagen där cykliskt, bygg och fastighetsbolag har tagit rejäla kliv uppåt efter Riksbankens dramatiska räntesänkning för ett par veckor sedan. Storbolagen har haft en klart bättre utveckling under hela senare halvan av hösten i år, medan småbolagen stod emot nedgången väl fram till sensommaren.Credit Suisse aktiestrateger tror på börsuppgång nästa år. Men det blir inget tokrally."Vi befinner oss för närvarande i den största ekonomiska och finansiella krisen sedan 1945 och det kommer att ta 2-3 år för tillväxten att återgå till trend", skriver Credit Suisse. Det största problemet är den höga skuldsättningen med 5 biljoner dollar för mycket i skulder globalt.Se Dagens spel

Läs dagens inlägg:
Im 2 sexy...
Dr Doom...
Mr Betman störst!
Pang smack!
Superbluff!
Hjälp! Jag behöver ur formsvackan!
Pain in the ass...
Skrällen!
JAS kraschar igen...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!