Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

onsdag 17 december 2008

Silbersky = Skyldig

Aj då, Svanstedt nu har du skitit det i blå skåpet. Om du har anlitat Silbersky måste du vara skyldig. Finns det någon som inte är skyldig som har anlitat Slibersky? Trustor, Anna Sjödin, Hagamannen, Marjasin m.m. Det ser mörkt ut Åke...

Det går att spärra bluffnumren men polisen är tveksam. Det dyker upp nya då. Jaha, och? Vi struntar att ta inbrottstjuvar för det kommer alltid någon ny. Vi struntar att försöka bota hudcancer för det kommer alltid någon ny cancerform. Vi struntar att hejda råttorna för de kommer alltid på någor sätt att bli immuna. Polisen pratar i nattmössan, trots allt kan man ju hindra begrägerier för en massa människor om de stoppar numret, förvisso kommer det nya, men då är det bara stoppa dem igen...


Stockholmsbörsen handlades i negativt territorium under större delen av onsdagen, i kölvattnet av en försvagad dollar och oro kring nya förluster inom den europeiska banksektorn. Tisdagens amerikanska räntesänkning bidrog endast till ett lyft i öppningshandeln.

Axier.SE - Nya analyser varje dag, följ utvecklingen av Ericsson, H&M, ABB, Lundin Oil mfl. Analyserna kommer innan handeln öppnar för dagen.

En ännu större kollaps för världsmarknaden är inte långt borta...http://www.va.se/nyheter/2008/12/17/risk-for-slag-i-luften/index.xml Men uppgången kan komma av sig om kreditmarknaderna inte fungerar och USA aldrig får ordning på sitt skuldberg.

En av få bedömare som i hygglig utsträckning lyckades fånga upp vad som skulle ske under 2008 är Goldman Sachs ekonomiska team som har en betydligt mörkare bild av utvecklingen framöver och man räknar med en tillväxt på närmast katastrofalt låga 0,6 procent i den globala ekonomin under 2009.

Att prognoserna i allmänhet pekar uppåt för 2010 ska ännu så länge inte läggas allt för stor vikt vid. Prognoser på längre sikt än ett år har låg träffsäkerhet och är egentligen mer av gissningar.Astrazeneca och Ericsson, som förlorar på en svagare dollar, var de enskilda aktier som tyngde börsen mest. Aktierna backade 4,3 procent till 308:50 kronor respektive 1,0 procent till 59:80 kronor.


Finanskrisen drabbar även motorsporten. Subaru drar sig ur och endast två(!) fabriksstall återstår, ändå ska de köra VM-serien...

Mikael Dahlberg platsar inte i ett svenskt landslag, horribel uttagning. Johan Andersson hade varit ett bättre alternativ eller varför inte Robin Söder?

Se Dagens Spel

Läs dagens artiklar:
Mamma Mu...
Silbersky = Skyldig
Kossornas krig eller jultomten finns!
Nattsvart 2009
Respirator gör oss livsdugliga...
Sparken - på tiden!
Lysande Sickan!
Usla! De borde skämmas!
Jag vulgoshoppar gärna...
I dödsskuggans dal...
Skvaller...
14 förluster i rad...
Tack för det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!