Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

söndag 28 december 2008

Min bostadshyra? Endast 800 000 i månaden...

Stackars Michael Jackson – han blir vanlig hyresgäst i fortsättningen. Fast popstjärnan kan ju trösta sig med att han får en mer exotisk hyra än oss andra.
800 000 per månad kommer det kosta att bo i slottet han hittat. Jacksons nya hem är ett veritabelt slott i Holmby Hills, ett exklusivt bostadsområde intill Beverly Hills. Fast då ingår sju sovrum, 13 badrum, tolv öppna spisar, en biograf samt gästhus med egen pool och trädgård.

Som grannar får han bland andra sångarkollegan Usher samt Hugh Hefner, vars världsberömda Playboy Mansion ligger i just Holmby Hills. Huruvida ägaren Hubert Guez kommer tillåta djurpark och tivoli i trädgården är inte känt.

Amerikanen Bode Miller hoppade över lördagens officiella lottning av söndagens störtlopp i italienska Bormio. Anledningen var att han ville ha ett bättre startnummer, men det kostade även 7.500 kronor i böter. De bästa åkarna lottas in med startnummer mellan 15 och 25. Men Bode Miller föredrog ett senare startnummer och tilldelades nummer 46 eftersom han inte fanns med vid lottningen.


Timo Räisänen var besviken efter kvällens utröstning. Men han hade åtminstone aftonbladet.se:s läsares stöd. 75 procent tyckte att det var fel kör som fick lämna ”Körslaget”.

Det var inte oväntat att Team Timo skulle åka ut före tävlingen hade börjat, men när den hade börjat då var hans kör inte sämst. Men faktum är att Team Timo har aldrig varit något bra spelobjekt för vinst. Robert Wells är oddsfavoriter... Hitta de bästa oddsen

Ida Lithell tycker att körerna ska välja låter efter statistiken, det ger störst chans att vinna.Lite sen som julklapp, men säkert mycket välkommen - en vinst på 110.551.909 kronor gick på lördagskvällen till en spelare i Sydsverige. Kupongen lämnades in på ICA Maxi i Helsingborg.

Mannen tyckte att familjen pratade lite för mycket under filmen. Så han kastade popcorn på sonen och sköt pappan. James Joseph Cialella, 29, som satt bakom familjen tyckte nämligen att de pratade lite för mycket. Först bad han dem att vara tysta, därefter kastade han popcorn på sonen.

När pappan protesterade lämnade Cialella sin plats för att konfrontera honom. Pappan hade då ställt sig framför familjen för att skydda dem, vilket antagligen var tur. För plötsligt drog Cialella en pistol – och sköt pappan. Därefter återvände han till sin biofåtölj för att fortsätta titta på filmen.

Nu haglar minnesrunor och krönikor över 2008. Det enda man kan sammanfatta året med är: besvikelse. Idrottsåret var becksvart och finansvärlden var ja vad kan man säga avgrundsdjup... Världens blickar handlade främst om finanskris och Obama. Det enda som kan sägas är att året som varit inte ha varit något vanligt år... Nästa års viktigaste händelse sker nog när Obama tar över efter Bush. I Sverige blir det nog ordförandeskapet i EU.

Joel Lundqvist blir inte kvitt sin axelskada. Enligt Dallas tränare Dave Tippett blir musklerna i svenskens axel överansträngda när han går för fullt, något som gjort att svensken har missat 24 matcher i år. Joel kommer inte att spela igen förrän problemen är borta, säger Tippett till Dallas Morning News. Dallas lyckades inatt besegra Anaheim, även utan Lundqvist, men först efter att lagets ikon Mike Modano avgjort 3.34 in på övertidsperioden. Slutresultatet blev 4-3.

Real Madrid storsatsar på Champions League – och slantade drygt en halv miljard kronor för att värva Klaas-Jan Huntelaar, 25, och Lassana Diarra, 23. Det är bara ett problem. Bara en av dem får spela. Enligt spanska tidningen Marca var Reals ledning övertygad om att man skulle få dispens. Men enligt högt uppsatt folk inom Uefa, som tidningen varit i kontakt med, ligger det ingen sanning i det. Därmed står nye tränaren Juande Ramos inför ett knivigt dilemma.

Enligt Marca ska Real Madrids president Roman Calderon, som är på semester i Dominikanska Republiken, ha blivit chockad när han nåddes av uppgifterna. Calderon har begärt en förklaring av klubbens sportkommitté, som lär få skämmas rejält om Marcas uppgifter stämmer.Se Dagens Spel av mig

Läsa Dagens Inlägg:

Där orden tar slut tar nävarna vid!
Jag vill bli bankrånare...
Förnedring...
Zlatan i årets lag!
Nu måste det vända...
Krock med haj och stressfraktur...
Min bostadshyra? Endast 800 000 i månaden...


1 kommentar:

  1. jaa, man orkar inte liksom tycka synd om michael jacksons nya bostadsförhållanden..även om det är uppenbart att han med tiden har förvandlats till en total freak:-)

    SvaraRadera

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!