Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

torsdag 18 december 2008

JAS kraschar igen...

Mattias Modig fick en mardrömsdebut i Tre Kronor. Fem baklängesmål på två perioder – och utbytt. Redan efter 1.26 sköt Tomas Rolinek in 1–0 - tala om mardrömsöppning. Han spelade dock ganska bra men i andra perioden kom raset, inte bara från honom utan från hela laget .

Tjeckerna kontrade sönder Sverige på klassiskt tjeckmaner. Det straffade sig hårt att vi gjorde lite för många individuella misstag, säger förbundskaptenen Bengt-Åke Gustafsson.

Veckans hetaste spel

Men om sanningen ska fram så är det ingen landslagskeeper, men det är inte heller många landslagsspelare på plan... Till ett VM är det inte många av de här spelarna som kan räkna med en plats i ett VM-lag och ännu färre om det vore OS...

I premiärmatchen av den ryska Euro hockey tour-turneringen tog hemmanationen Ryssland hem segern mot Finland.

Jaha så har JAS-Gripen kraschlandat igen. Nederländerna ska i likhet med Norge köpa amerikanska F-35 också känt som Joint Strike Fighter (JSF). Det skriver försvarsdepartementet i Haag i en utvärdering. Planet anses ha bäst prestanda på många punkter och dessutom "är kapitalkostnaderna för F-35 de lägsta och det väntas att de totala kostnaderna över livscykeln också blir lägst".

"Varför är det så svårt att få de bästa spelarna att ställa upp i Tre Kronor?
Mitt förslag till Bengt-Åke Gustafsson och landslagsledningen: Ta ut det bästa laget – till VARJE turnering. Då höjs automatiskt statusen att spela för kronorna", säger Masken Carlsson.

Tja, men det är ju nästan det bästa laget förutom några som är skadade. Nej, minska på antalet turneringar istället så kommer flera vilja spela. Det är alldeles för många skitturneringar som Sweden Hockey Game, Channel One Cup osv. Satsa istället på någon eller några och höj prissumman rejält, en summa som också delas ut till spelarna.

Bäckis är en stjärna som kommer att utvecklas mycket mer. Inom några år kan han ta steget fullt ut och bli en av NHL:s bästa spelare. Särskilt om han och Ovetjkin kommer att lira ihop i många år. De kan bli ett klassiskt radarpar snäppet under Gretzky och Kurri om de fortsätter att utvecklas.

Den svensk som är mest underskattad i NHL är Johnny Oduya, New Jersey Devils. Han har utvecklats mycket i Devils och snittar drygt 21 minuter. Han får mer och mer ansvar i Devils och är en given OS-back om han fortsätter utvecklas.

Joel Lundqvist må vara underskattad, men killen får ju knappt speltid (drygt 10 minuter) så jag vet inte... Kanske spelar i fel formation och kan inte visa sin kapacitet eller så spelar han i fel lag... Vi får se vad som händer när han kommer tillbaka från skadan.

Church of England-överhuvudet Rowan Williams, ärkebiskop i Canterbury, sågar premiärminister Gordon Browns insatser för att stimulera den brittiska ekonomin. Ärkebiskopen drar bland annat paralleller till drogberoende. På frågan om huruvida ökad konsumtion är ett bra sätt att hantera den ekonomiska nedgången svarar han:

"Det känns lite som en drogberoende som återvänder till sin drog."

Storbritannien har målat in sig i ett hörn och måste nu åter börja tänka på sådant som tålamod och omvärdera sin syn på materiella vinster, enligt ärkebiskopen.

Axier.se - Aktietips som fungerar i både upp- och nedgång på börsen. Sedan 2001 har vi varit aktiva i börsens alla faser och lyckats leverera kloka råd till våra kunder. Bli kund du med. Gratis nyhetsbrev, testa idag

Finanskrisen, anser han också, är en välkommen "väckarklocka" i ett samhälle som har styrts av girighet i en allt ökande utsträckning.Se Dagens spel

Läs dagens inlägg:
Im 2 sexy...
Dr Doom...
Mr Betman störst!
Pang smack!
Superbluff!
Hjälp! Jag behöver ur formsvackan!
Pain in the ass...
Skrällen!
JAS kraschar igen...


Läs gårdagens inlägg:

Duvmördare!
Hybris?
Brrr, 2009 blir att övervintra...
Dunka mig gul oc blå...
Svindyrt i Sverige
Byxis...
Fullkomlig vidrigt!
Fest varje kväll
Nu är jag i Hades...
Jultomten = Obama
Får inte vara skotträdd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!