Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

lördag 27 december 2008

Inte lika maffigt idag...

Sebastian Larssons ljumskar fortsätter att sätta stopp för spel. När Birmingham mötte Ipswich satt svensken på läktaren. Landslagsspelaren har varit ljumskskadad en tid och därför missat flera matcher. I förra veckan gjorde mittfältaren comeback i Birminghams förlust mot Reading. Men i toppmötet mot Ipswich blev det läktarplats igen – ljumskarna krånglade på nytt.

Rögle inledde säsongen fantastiskt och var länge med och slogs i toppen av tabellen. Men den senaste månaden har varit ruskigt mörk för skåningarna. Laget har inte vunnit sedan den 27 november – 4–3 mot Brynäs – och bara tagit två poäng på åtta matcher. Vi spelade tidigare med fart och kom i anfall efter anfall, men nu stannar vi upp och det är en av förklaringarna att det inte fungerar, säger Kenny Jönsson.

Didier Drogba har haft en blytung säsong och ryktats vara på väg bort från Chelsea. Men mot West Bromwich kom ivorianens första ligamål. Vi är glada att Didier är tillbaka, säger Chelseas assisterande tränare Ray Wilkins.

Drogba är världens bäste "powerforward", en tanker som kan mosa de flesta försvar. Han har utvecklats mycket från tiden i Frankrike. Han var ju ingen fantastisk talang utan har utvecklats ganska sent.Holländska ligan lockar och Ola Toivonen börjar tappa tålamodet. Hemma i Degerfors har han suttit under julhelgen, alltmer irriterad över ett försäljningsbesked som aldrig kommer. Givetvis vill jag att MFF ska få bra betalt för mig, men jag tror inte att de begärt så mycket, framför allt inte mitt i en lågkonjunktur, säger han.

Nanne Grönvall visste inte om att det gick att hänga löst. Hade jag vetat att man kunde rösta så hade jag tagit en annan låt än ”Delilah”, säger körledaren efter sändningen i går kväll. Aj,aj en av favoriterna i Körslaget hänger löst... Kan hon repa sig, oddsen verkar inte så bra...Hitta de bästa oddsen2–2 borta mot Aston Villa samtidigt som Liverpool, Chelsea och Manchester United vann. Kvar på femte plats. Tio poäng efter täten. Nu har tåget gått – för Arsenal. Gunners må ha chansen att vinna Champions League (jag har ju tippat det), men ligan är körd, säger Pter Wennman.

Tja det var ju ingen fantastisk skräll, de har förlorat alldeles för mycket och ska inte ha någon chans.
Det är inte lika maffigt idag som igår...Allt hände igår. Idag är de som inte fick plats igår känns det som. Hitta de bästa oddsen

AIK är SvD:s är dagens drag. Hm jag vet inte, det känns inte riktigt bra... Bofors är upp och ned och kan skrälla. JYP däremot borde vinna.

Västerås har varit väldigt starka hela hösten. Bofors lite upp och ned. De har förlorat mot sämre lag men vunnit mot bättre som Sundsvall och Björklöven. Här ska dock laget vara ett nummer för litet.

Jokerit förlorade sina två senaste hemmamatcher innan uppehållet. Nu har de laddat om och vinner över HIFK.

JYP tuffar på som tåget i finska ligan. Har laget växlat spår nu eller kör de på samma spår. Jag tror att de kör på samma spår och vinner ganska enkelt mot Pelicans.


Kloker
58 Västerås IK - Bofors IK - 1 - 1,40
59 Jokerit - HIFK - 1 - 1,60
60 JYP - Pelicans - 1 - 1,40
--------------------------------------------
Trippel summa odds: 3,13 = ev vinst 3,13 x 100 = 313 kr
Rangers måste vinna mot Celtic för att inte tappa mark. Kryss eller etta? Jag lutar åt en etta...eller kryss, nä en etta blir det...eller? Jämför spelbolagen på nätet

Tappara och Ilves är två jämnstarka lag. Det blir oavgjort med seger för Ilves i sudden death.

PSV imponerar inte, det är lite skakigt här och där. Ibland darrar Isaksson och är det inte hans fel så missar backlinjen eller så kan inte anfallarna sätta sina chanser. Det är mycket frågetecken över laget. Twente spelar riktigt bra under Steve Mcclarens ledning. Svårbedömt match men jag utgår från ett kryss. 2-2 kanske?

Efetr den neliga 1-8 förlusten, mot Capeiro, för Falun hemma finns det bara en sak i tankarna: seger. Dalen har visat en hysterisk form på slutet men här tar det stopp mot ett supertaggat Falun.Toker

57 Rangers - Celtic - 1 - 2,15
62 Tappara - Ilves - X - 2,95
67 PSV Eindhoven - FC Twente - X - 2,50
68 IBF Falun - IBK Dalen - 1 -1,90
-------------------------------------------------
Fyrling summa odds: 30,13 = ev vinst 30,13 x 10 = 301 kr


Gårdagen var bara ett enda mörker...behövs inga mer kommentarer...

Saldo innan dagens spel 42 kr


Se Dagens Spel av mig

Läs Dagens Inlägg:

Civilisationernas Kamp = Körslaget?
Blir 2009 dystert eller?
Sorglig legend
Överklassens egen klass
Mäktigast i Sverige
Inte lika maffigt idag...
Mirakel sker än!
Räkning 13 BILJONER kr...
Bocken brinner!
Tigers klös sinar...
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!