Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

torsdag 18 december 2008

Fullkomligt vidrigt!

Nu uppges Manchester Uniteds gunstling vara klar för Real Madrid till nästa säsong, uppger El Mundo. El Mundo hävdar att man har kommit över ett samtal där Pedro Trapote – nära vän till Real Madrids president Roman Calderon – säger: – Vi har redan gjort klart med den bästa spelaren till nästa sommar.

Jag tror det är sant. Han kommer att spela för Real Madrid till hösten. Oddsen måste ligga ganska lågt för ett klubbbyte.

Jämför spelbolagen på nätet

Som vanligt lär det bara handla om pengar och Ronaldo lär ju bli erbjuden en hel del kan man ana.

Betalar du för mycket skatt? Prova Avdragstipsen!

Erik Penser lämnar över makten i sitt mytomspunna tradingbolag Pan Capital till personalen. Pan Capital startades 1998 och var då ett helägt bolag under Erik Pensers maktbolag Yggdrasil. Under åren har personalen bjudits in som delägare men Yggdrasil har alltid stått som majoritetsägare. Men i samband med vårens bolagsstämma inleddes ett större ägarskifte i Pan Capital.

Axier.SE - Nya analyser varje dag, följ utvecklingen av Ericsson, H&M, ABB, Lundin Oil mfl. Analyserna kommer innan handeln öppnar för dagen.


Trots varningarna – Henrik Larsson fortsätter att välja bort fotbollen. Nu har Henke, 37, lämnat klartecken för ytterligare två innebandymatcher i slutet av december. – Vi räknar med Henke, säger FC Helsingborgs ordförande Krister Azelius.


Leif Silbersky, stjärnadvokaten går nu till hårt angrepp mot TV4:s Kvällsöppet.
– Det var ett fullkomligt vidrigt program. Bland det värsta jag har sett i svensk television. Vittnenas anklagelser skulle inte hålla för fem öre i en rättegång, säger Leif Silbersky. – Vem är det som säger att de talar sanning? Vi fick inga svar på VEM som utförde det. Och vi fick heller inte veta NÄR det hade ägt rum. Dessutom finns det inga veterinärintyg som visar att hästarna har tagit skada.

Kom igen Leif, det var ingen domstol, det kommer nog mer senare...

Åke Svanstedt anklagas för att använda el på sina hästar. En metod som Stig H Johansson är tveksam till om den ger någon positiv effekt på hästarna. – Med våld och sådana olämpor som tas upp tävlar hästarna inte bra, sa Stig H i TV4:s Kvällsöppet med Ekdal under onsdagen.


Vem stod för årets PR-kalkon, felbedömning och vem gjorde egentligen den sämsta aktieförsäljningen? Se listan över det mest minnesvärda som hänt under finansåret 2008 enligt Affärsvärlden. Se listan här.


Ericssonchefen Carl-Henric Svanberg får vatten på sin kvarn efter att ha varnat för svaga finanser hos konkurrenten Huawei. Men det kinesiska bolaget förnekar att den miljardemission som nyligen genomförts är till för att stärka finanserna. Jag antar att de (Huawei) också känner av finanskrisen.

Inte speciellt "nice" att simma in i en härva av nät och skit mitt i Stilla Havet...

Se Dagens Spel som jag har tippat


Läs dagens artiklar:
JAS kraschar igen...
Duvmördare!
Hybris?
Brrr, 2009 blir att övervintra...
Dunka mig gul oc blå...
Svindyrt i Sverige
Byxis...
Fullkomlig vidrigt!
Fest varje kväll
Nu är jag i Hades...
Jultomten = Obama
Får inte vara skotträdd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!