Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

måndag 22 december 2008

Skotten i Knutby

Titelförsvarande Charlotte Kalla anför en svensk trupp på fem damer och fyra herrar till Tour de Ski. Minitouren runt årsskiftet omfattar sju tävlingar på nio dagar i tre länder.

Försvarskoncernen Saab har fått en beställning från det indiska företaget Hindustan Aeronautics Limited (HAL). Kontraktet är värt cirka 24 miljoner dollar, motsvarande cirka 196 miljoner svenska kronor, enligt ett pressmeddelande.

Roma får klara sig utan sin stora hjälte längre än väntat. I dag gör rapporter gällande att Francesco Totti tvingas vila i två månader.

Det blir jobbigt för Roma som verkligen är beroende av Totti.

Regeringen har utsett ekonomie doktor Martin Andersson till ny chef för Finansinspektionen (FI). Han är i dag bland annat rådgivare för Bank of England och har tidigare arbetat på Riksbanken.

Peter Settman gör en favorit i repris. För andra året i rad leder han Idrottsgalan i SVT.

Nästan exakt fem år efter skotten i Knutby kommer långfilmen och tv-serien som baseras på dramat. Den 30 januari får Karin Swärds långfilm "Vägen hem" biopremiär på ett stort antal av Folkets hus och parkers digitala biografer. I februari följs den av en tv-serie i tre delar som sänds i TV 4.Göran Rosendahl fick lämna ryska bandyklubben Zorkij för en vecka sedan. På måndagen presenterades han som nyförvärv i Uppsalalaget Sirius.

Likt Metros tidningar närmar sig aktiekursen oroväckande snabbt gratisstadiet. Aktien har under den senate månaden halverats och aktien noteras idag till 71 öre per aktie vilket ger ett börsvärde på under 400 miljoner kronor. Övriga tidningsaktier har hängt med i den senaste tidens kursuppgångar hyfsat men det har inte Metro gjort som fortsatt att backa.Se Dagens Spel av mig

Läs dagens inlägg:
Säkerhetsvarning!
Skatta dig lycklig...
Bush sko säljes!
Zlatan är INTE folkets favorit!
Jack the Ripper
Skotten i Knutby
Zlatan och Mourinho i bråk!
Förlust 280 miljarder...
Dödsstöten!
Vem har stulit Jesus?
Måla vägränder, föga sexigt, men...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!