Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

torsdag 25 december 2008

Zlatan populärast!

Så har man lyckats smälla i sig sillen, skinkan, prinskorvarna och julgröten, därtill delat ut klapparna och somnat som en stock. I morse var det inte lätt att stiga upp...

Som vanligt händer det nada på sportfronten under sådan här dagar. Det är dött helt enkelt. Däremot smäller det till imorgon (annandagen) och blir en riktigt bra sportdag.

Om det är dött på sportens värld så är det ingenting mot den finasiella världen... Under större helger begravs allting...mer eller mindre. De asiatiska börsera lever förvisso sitt eget liv men i ooch med att hela västvärlden har tagit ned skylten så blir det finansiella utbytet mellan väst och öst inken tinken.

Men trots är att det inte pågår någon synlig finansiell aktivitet så brukar det bubbla under ytan. Storhelger tycker många företagsledare och politiker är en utmärkt tid att göra sina drag. Varför? Jo därför de flesta andra sitter ju och rullar tummarna och därmed kan den påhittige och driftige röra om i grytan. Kommer det då att bli några sensationer den här helgen? Vi får se...

Om vi kikar lite mot framtiden så har vi VM i Alpint och längdåkning att se fram emot, och inte nog med det, i februari har vi Euro Hockey Tour i Stockholm...) Årets absoluta gigantiska höjdpunkt ja naturligtvis i stark konkurrens med Bandy-VM...Mobiljätten Nokia fortsätter att släppa modeller i sin lyxigaste serie 8800 Arte, trots den ekonomiska oron som råder i världen. Det senaste tillskottet är en ny telefon i guld. Redan våren 2007 släppte Nokia en guldtelefon – 8800 Sircco Gold – och nu är det alltså dags för uppföljaren.

Nya Nokia 8800 Gold Arte har 18 karats guldplätering och detaljer i vitt skinn. När det kommer till innehållet är det ingen skillnad jämfört med syskonen i Arte-serien, enligt DI.

Mårts vill ha guld i julklapp. Det är en lång väg till VM-guldet och först den 5 januari avgörs VM-finalen. Vägen dit startar på annandagen. Det är små marginaler, men vi måste lära oss att leva i en miljö där det bara är seger som gäller, säger förbundskapten Pär Mårts.

Kanada, Ryssland, USA och Sverige är de bästa lagen och marginalerna är små. Men ska man vinna så måste man lära sig leva i en miljö där det bara är seger som gäller. Kanada kanske inte har det bästa laget, men de är duktiga på att vinna och det måste vi lära oss också. Vi har ett väldigt talangfullt lag, säger han. Vilka är oddsen på att laget vinner JVM? Jämför spelbolagen på nätet

Kan Jacob Markström hålla ihop benen då kan det bära ända hem, men det vilar en oerhörd press på Markström som måste vara på topp i de viktiga matcherna...

Svenska investeringsgruppen hjälper småsparare att investera i tomtmark, bli delägare i hotell eller köpa bostäder utomlands. Men trots att bostadsmarknaden är turbulent är Dan Astrén, vd och huvudägare fortfarande optimistisk.”Hösten var tuff med sjunkande priser. Finanskrisen har också gjort att folk har blivit mer avvaktande med att köpa men nu har intresset börjat öka igen” säger han.

Ett nytt projekt som Svenska Investeringsgruppen har börjat lansera är att köpa hus i USA. Enligt Dan Astrén börjar har det börjat växa fram ett intresse att investera i landet på andra sidan Atlanten.”Finanskrisen har orsakat stora prisfall och att köpa bostäder direkt från banken ger absolut lägsta pris” säger han.

Husen som Svenska Investeringsgruppen erbjuder ligger i Orlando, Florida. Hyresmarknaden är fortfarande bra och därför kan köparen hyra ut bostaden tills bostadsmarknaden vänder”, säger han, enligt DI.Det finns pris för den som svarat för årets idrottsbragd (Bragdguldet). Det finns ett annat för den som anses ha utfört största idrottsprestationen (Jerringpriset). För första gången delas det ut ett pris som bara handlar om popularitet. Etta på listan är Zlatan Ibrahimovic skulle man kunna tro, men en annan är populärare.... Kommer han att vinna eller blir det någon annan? Hitta de bästa oddsen

Göhkan Inler till Arsenal? Nu kopplas Udineses stjärnspelare till London-klubben igen för att fylla ut Cesc Fabregas skor. Prislappen: 116 miljoner kronor. Enligt Channel4 har Arsenal lagt ett bud på uppemot 116 miljoner för Udinese-spelaren.

Den italienska klubben är känd för att sälja spelare, men det har också ganska nyligen ryktats om att Inler kan hamna i Inter och Juventus. Var kommer ha att hamna?Börserna i New York steg något under onsdagens förkortade handelsdag efter att ny data visat att tillståndet i ekonomin inte är riktigt lika illa som man fruktat. En rapport från handelsdepartementet visade att de amerikanska konsumenterna drog ned på konsumtionen för den femte månaden i rad i november och att deras inkomster sjönk. Konsumtionen sjönk med 0,6 procent och inkomsterna backade 0,2 procent.

Japans regering riktar en blåslampa mot ekonomin och lägger fram en rekordbudget för att minska följderna av den ekonomiska krisen. För budgetåret från 1 april 2009 vill regeringen under premiärminister Taro Aso anslå 88,55 biljoner yen, motsvarande ungefär 7 750 miljarder kronor. Regeringen utlovar skattesänkningar och andra stimulansåtgärder, men samtidigt minskas ulandsbiståndet och den redan stora statsskulden ökar ännu mer.

Vi måste ta till sällan skådade åtgärder när vi befinner oss i en extraordinär ekonomisk situation, sade Aso på en presskonferens strax efter det att regeringen hade spikat budgeten. Japan kan inte undvika världsrecessionens tsunami. Men genom att vidta djärva åtgärder siktar vi på att bli först i världen med att ta oss ur recessionen, sade premiärministern.

I slutet av november råkade New York Giants-stjärnan Plaxico Burress skjuta sig själv i låret på en nattklubb i Manhattan, enligt Aftonbladet. Enligt uppgifter ska Burress ha haft en pistol i byxlinningen och av misstag råkat trycka av pistolen. Han åkte själv till sjukhuset och tog in under falskt namn.

Nu riskerar han fängelse på upp till tre och ett halvt år för olagligt innehav avvapen. Natten till julafton hittade polisen ännu fler vapen och ammunition hemma hos Plaxico. Det är oklart om Giants-stjärnan har licens för de vapnen.

Fysiskt har Burress haft tur. Han klarade sig undan allvarligare skador och kan enligt läkare redan återvända efter fyra veckor. Problemet just nu är att New York Giants har stängt av Burress för resten av säsongen...Läs Dagens inlägg:
Sug mig smal, gasa sedan!
Is(Kalla)...
God jul, Kungen!
Stygge vargen...
Klüftigt Zlatan!
Zlatan populärast!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!